Πέντε τρομερά παιχνίδια που παίξαμε μέσα στο Σεπτέμβριο και αξίζει να δοκιμάσετε


Για τις απάλευτες στιγμές της βαρεμάρας, το κινητό μας είναι ο καλύτερος σύμμαχος. Πριν βγείτε λοιπόν από το σπίτι, σιγουρευτείτε ότι έχετε μερικά παιχνίδια για να σκοτώσετε την ώρα σας. Αυτό το μήνα δοκιμάσαμε διάφορα, αλλά ξεχωρίσαμε και σας προτείνουμε τα πέντε ακόλουθα.

Riptide GP: Renegade

Το Riptide GP είναι από τα πρώτα παιχνίδια στο Android που κατάφεραν να μας δείξουν ότι μπορούμε να έχουμε γραφικά κονσόλας στο κινητό μας. Πρόκειται για ένα παιχνίδι στο οποίο κάνουμε αγώνες με κάτι που μοιάζει με τζετ σκι και ο σκοπός φυσικά είναι να βγούμε πρώτοι. Η έκδοση Renegade διαθέτει: 

  • single-player mode καριέρας στο οποίο καλούμαστε σε κάθε αγώνα να κερδίσουμε για να αναβαθμίσουμε το όχημά μας με σκοπό να φτάσουμε ως το τέλος, 
  • οnline multiplayer mode που μας επιτρέπει να κοντραριστούμε με άλλους παίκτες στο internet και 
  • split-screen multiplayer στο οποίο μπορούμε μαζί με τρεις φίλους μας να παίξουμε σε μία συσκευή, συνδέοντας τον ανάλογο αριθμό χειριστηρίων. 

Από τα πιο όμορφα racing game android το οποίο θα βρούμε με 2.99€ στο Play Store.


KAMI 

Το KAMI είναι από αυτά τα puzzle παιχνίδια που λατρεύεις να έχεις στο κινητό σου για μια ώρα ανάγκης. Πρόκειται για ένα παιχνίδι στο οποίο προσπαθείς να αλλάξεις σε ένα χρώμα όλο το ταμπλώ, με τις λιγότερες δυνατές κινήσεις. Δε θα ήταν κάτι τρομερό αν η αισθητική του δεν ήταν τόσο ωραία, αφού σου δίνει την εντύπωση ότι διπλώνεις origami, ενώ είναι και τρομερά χαλαρωτικό αφού δεν έχει χρόνο ή κάτι άλλο να σε κυνηγάει.

Δοκιμάστε το δωρεάν στο Play Store.



Hyperburner

Οι λάτρεις των endless runner παιχνιδιών σίγουρα θα λατρέψουν το Hyperburner. Πρόκειται για ένα survival racing παιχνίδι, στο οποίο δεν ανταγωνίζεσαι κάποιον άλλον παίκτη αλλά τον εαυτό σου, προσπαθώντας να βγεις μέσα από όλο και περισσότερο επικίνδυνες πίστες. Ο ρυθμός είναι γρήγορος, η αισθητική του παιχνιδιού καταπληκτική και οι 30 πίστες του αρκετές για να ανεβάσουν την αδρεναλίνη μας και παράλληλα να μας διασκεδάσουν.

Κυκλοφορεί με 3,39€ στο Play Store.




FIE Swordplay

Για όσους παίζουν αθλητικά παιχνίδια και θέλουν κάτι περισσότερο από ποδόσφαιρο ή μπάσκετ, η απάντηση έρχεται από την ξιφασκία! Η επίσημη ομοσπονδία του αθλήματος (FIE) δημιούργησε ένα τρομερό παιχνίδι που σε βάζει για τα καλά στην άθλημα, με εύκολο χειρισμό αλλά απαιτητικό gameplay που δοκιμάζει τα αντανακλαστικά σου. Επίσης πρωτότυπο και ιδιαίτερο παιχνίδι, αν και λίγο μονότονο.

Κυκλοφορεί δωρεάν στο Play Store.


There is no game

Το There is no game είναι χαλαρά το πιο πρωτότυπο παιχνίδι υπάρχει στο Android. Και πώς να μην είναι άλλωστε όταν ο ίδιος ο τίτλος δηλώνει ότι στην πραγματικότητα δεν είναι παιχνίδι. Κανονικά αυτό χρειάζεται ένα ολόκληρο άρθρο για να το παρουσιάσουμε αλλά δε θέλουμε να σας το χαλάσουμε και θα αφήσουμε ένα μυστήριο να πλανάται. Διαρκεί το πολύ ένα δεκάλεπτο και πραγματικά θα σας κάνει να κλάψετε από τα γέλια.

Θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store.

Δείτε επίσης...

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες