Phonebuzz διαγωνισμός: Κερδίστε ένα VRX headset προσφορά του Phonebuzz channel στο YouTube


Θα έχετε προσέξει εδώ και καιρό ότι στο Dr. Android φιλοξενούνται πλέον και βίντεο από Έλληνες YouTuber που κατά τη γνώμη μας έχουν κάτι περισσότερο να πουν με το στυλ και την άποψή τους. Εκτός από την αμοιβαία συνεργασία, είναι και ένας τρόπος για να προσφέρουμε μεγαλύτερη ποικιλία και κυρίως διαφορετικές απόψεις, κάτι που θεωρούμε πολύ σημαντικό για την επιτυχία της σελίδας. Ένας από αυτούς είναι ο συμπαθέστατος Βασίλης από το Phonebuzz, ο οποίος θέλει να ευχαριστήσει τους θεατές του επιβραβεύοντάς τους με ένα διαγωνισμό, στον οποίο δωρίζει ένα VRX headset.

Ως γνωστόν στο Doctor ισχύει το ρητό "στο τζάμπα δε λέμε όχι" και κάνουμε βουρ στον πατσά με κάτι τέτοιους διαγωνισμούς, αλλά είναι και μία ευκαιρία να γνωρίσετε καλύτερα το Phonebuzz και να του χαρίσετε ένα like (τζάμπα είναι). Πληροφοριακά να πω ότι στο Dr. Android τα βίντεο του Βασίλη αναρτώνται με τη λέξη "Phonebuzz" στον τίτλο, ενώ μπορείτε να δείτε όλα όσα έχει ποστάρει, μέσω του ομώνυμου tag.

Όσον αφορά το διαγωνισμό, αυτός τρέχει ήδη στη σελίδα του Phonebuzz στο Facebook και μπορείτε να συμμετέχετε άμεσα, αλλά για ευκολία τον έχουμε και παρακάτω. Τέλος επειδή αυτό το άρθρο δημιουργήθηκε κυρίως για να γνωρίσετε επίσημα το Phonebuzz και τη συνεργασία μας, ακολουθεί ο χαιρετισμός του Βασίλη:

Γεια σας φίλοι μου,  
το Phonebuzz είναι ένα διαδικτυακό κανάλι ενημέρωσης με θέμα την τεχνολογία, στο οποίο θα βρείτε από tutorials και how to's, έως reviews και διάφορα tips που κάνουν την ζωή μας ευκολότερη. Όλα ξεκίνησαν όταν αποφάσισα να κάνω το χόμπι μου επάγγελμα και έτσι δημιούργησα το Phonebuzz για να προσφέρω συμβουλές για smartphones και άλλα προϊόντα τεχνολογίας. 
Η ονομασία δεν ήταν τυχαία. Προέρχεται από το Phone (τηλέφωνο) και το buzz-buzzer (βομβητής) που είναι μία συσκευή ειδοποίησης. Η ιδανική ονομασία για ένα κανάλι που θέλει να ειδοποιεί /ενημερώνει τον κόσμο για ότι νέο κυκλοφορεί. Τι κάνει το Phonebuzz ξεχωριστό; Η συνεχής αναζήτηση νέου υλικού, τα καλοστημένα βίντεο και η βοήθεια σε οποιαδήποτε απορία. Το κανάλι στο Youtube εμπλουτίζεται συνεχώς με νέο υλικό και παράλληλα η σελίδα στο Facebook σας ειδοποιεί για update στον τεχνολογικό κόσμο με ότι καινούριο κυκλοφορεί ή πρόκειται να κυκλοφορήσει, συγκριτικά τεστ, wallpapers κ.α. 
Αν θέλεις λοιπόν να μαθαίνεις πρώτος τα νέα βήματα της τεχνολογίας, stay tuned στο Phonebuzz.

Διαβάστε επίσης...

Οδηγός αγοράς | Τα καλύτερα Android smartphone του 2018 για το 2019

Φεύγω από την Google | Αντικαθιστούμε το Google Music και το YouTube με το NewPipe και το MusicPiped

Smart home & AirBnB | Αύξησε την αξία ενοικίασης και κάνε οικονομία με ένα ''έξυπνο'' σπίτι

Sharp Aquos Crystal: Το smartphone που ψάχνουμε μόλις δημιουργήθηκε από τη Sharp

Πέντε τρόποι για να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου αν έχεις ξεχάσει το Μοτίβο ή το PIN

3D Printing | Φτιάχνουμε πιόνια ή ζάρια για επιτραπέζια, είδη μοντελισμού και άλλα παιχνίδια!

Galaxy Fold | Το αναδιπλούμενο smartphone της Samsung είναι πανέμορφο αλλά καθόλου πρακτικό

Samsung Galaxy S10 | Είναι χωρίς αμφιβολία ο βασιλιάς του Android και αυτοί είναι οι λόγοι

Φεύγω από την Google | Αντικαθιστούμε το Play Store με το Aurora Store και το F-Droid

Raspberry Pi | Ενεργοποιούμε την πρόσβαση στο server μας από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου με το Let's Encrypt (SSL) και το DuckDNS