Phonebuzz διαγωνισμός: Κερδίστε ένα VRX headset προσφορά του Phonebuzz channel στο YouTube


Θα έχετε προσέξει εδώ και καιρό ότι στο Dr. Android φιλοξενούνται πλέον και βίντεο από Έλληνες YouTuber που κατά τη γνώμη μας έχουν κάτι περισσότερο να πουν με το στυλ και την άποψή τους. Εκτός από την αμοιβαία συνεργασία, είναι και ένας τρόπος για να προσφέρουμε μεγαλύτερη ποικιλία και κυρίως διαφορετικές απόψεις, κάτι που θεωρούμε πολύ σημαντικό για την επιτυχία της σελίδας. Ένας από αυτούς είναι ο συμπαθέστατος Βασίλης από το Phonebuzz, ο οποίος θέλει να ευχαριστήσει τους θεατές του επιβραβεύοντάς τους με ένα διαγωνισμό, στον οποίο δωρίζει ένα VRX headset.

Ως γνωστόν στο Doctor ισχύει το ρητό "στο τζάμπα δε λέμε όχι" και κάνουμε βουρ στον πατσά με κάτι τέτοιους διαγωνισμούς, αλλά είναι και μία ευκαιρία να γνωρίσετε καλύτερα το Phonebuzz και να του χαρίσετε ένα like (τζάμπα είναι). Πληροφοριακά να πω ότι στο Dr. Android τα βίντεο του Βασίλη αναρτώνται με τη λέξη "Phonebuzz" στον τίτλο, ενώ μπορείτε να δείτε όλα όσα έχει ποστάρει, μέσω του ομώνυμου tag.

Όσον αφορά το διαγωνισμό, αυτός τρέχει ήδη στη σελίδα του Phonebuzz στο Facebook και μπορείτε να συμμετέχετε άμεσα, αλλά για ευκολία τον έχουμε και παρακάτω. Τέλος επειδή αυτό το άρθρο δημιουργήθηκε κυρίως για να γνωρίσετε επίσημα το Phonebuzz και τη συνεργασία μας, ακολουθεί ο χαιρετισμός του Βασίλη:

Γεια σας φίλοι μου,  
το Phonebuzz είναι ένα διαδικτυακό κανάλι ενημέρωσης με θέμα την τεχνολογία, στο οποίο θα βρείτε από tutorials και how to's, έως reviews και διάφορα tips που κάνουν την ζωή μας ευκολότερη. Όλα ξεκίνησαν όταν αποφάσισα να κάνω το χόμπι μου επάγγελμα και έτσι δημιούργησα το Phonebuzz για να προσφέρω συμβουλές για smartphones και άλλα προϊόντα τεχνολογίας. 
Η ονομασία δεν ήταν τυχαία. Προέρχεται από το Phone (τηλέφωνο) και το buzz-buzzer (βομβητής) που είναι μία συσκευή ειδοποίησης. Η ιδανική ονομασία για ένα κανάλι που θέλει να ειδοποιεί /ενημερώνει τον κόσμο για ότι νέο κυκλοφορεί. Τι κάνει το Phonebuzz ξεχωριστό; Η συνεχής αναζήτηση νέου υλικού, τα καλοστημένα βίντεο και η βοήθεια σε οποιαδήποτε απορία. Το κανάλι στο Youtube εμπλουτίζεται συνεχώς με νέο υλικό και παράλληλα η σελίδα στο Facebook σας ειδοποιεί για update στον τεχνολογικό κόσμο με ότι καινούριο κυκλοφορεί ή πρόκειται να κυκλοφορήσει, συγκριτικά τεστ, wallpapers κ.α. 
Αν θέλεις λοιπόν να μαθαίνεις πρώτος τα νέα βήματα της τεχνολογίας, stay tuned στο Phonebuzz.

Δείτε επίσης...

Psiphon 113: Η εφαρμογή που σου δίνει ελεύθερο και δωρεάν ίντερνετ από το κινητό σου (χωρίς πλάκα)

Πέντε τρόποι για να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου αν έχεις ξεχάσει το Μοτίβο ή το PIN

Πώς μπορούμε να εγκαταστήσουμε περισσότερες εφαρμογές με ευκολία, σε όλες τις συσκευές Android

Εφαρμογές Google: Μάθετε τα μυστικά τους και πώς θα τις χρησιμοποιήσετε με επιτυχία!

Android Basics | Τι είναι Root και πώς μπορείς να το κάνεις σε οποιαδήποτε συσκευή;

Online αγορές από Κίνα | Με τη νέα μέθοδο αποστολής EU Express το δέμα μας δεν περνάει από τελωνείο

Android Basics: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το λεγόμενο brick

Πώς μπορούμε να επαναφέρουμε φωτογραφίες και άλλα αρχεία που έχουμε διαγράψει από την Android συσκευή μας;

Χρησιμοποιήστε την πλοήγηση του Google Maps στην Ελλάδα, χωρίς σύνδεση στο ίντερνετ!

Android Basics: Γιατί στο Android 4.2 δεν μπορώ να μεταφέρω τις εφαρμογές μου στην SD κάρτα;