Τρίτη, 24 Μαΐου 2016

Pockee: Η εφαρμογή που σου επιστρέφει χρήματα από τις αγορές στο σούπερ μάρκετ!


Μέχρι σήμερα μάθαμε να ψωνίζουμε με κάρτα μέλους στο σούπερ μάρκετ, η οποία είτε μας προσέφερε χαμηλότερες τιμές σε συγκεκριμένα προϊόντα, είτε μας γέμιζε με πόντους του οποίους μπορούσαμε να εξαργυρώσουμε ως δωροεπιταγή. Με το Pockee στο κινητό μας, μπορούμε πλέον να αγοράσουμε ακόμη περισσότερα πράγματα και να επωφεληθούμε εις διπλούν κάθε φορά που πηγαίνουμε σούπερ.

Το Pockee είναι μία εφαρμογή προσφορών η οποία αφορά μόνο προϊόντα σούπερ μάρκετ, αυτά δηλαδή που είναι απολύτως απαραίτητα και δεν μπορούμε να αποφύγουμε. Η διαφορά του με τις γνωστές κάρτες μέλους, είναι ότι δε σε δεσμεύει να ψωνίσεις από μία συγκεκριμένη αλυσίδα, ενώ σου προσφέρει και την επιστροφή σε μετρητά.


Διαθέτει μία λίστα με όλα τα διαθέσιμα σε προσφορά προϊόντα, στην οποία μάλιστα εμφανίζεται και το κέρδος που θα έχουμε αν τα αγοράσουμε! Μπορούμε λοιπόν πριν πάμε σούπερ, να φτιάξουμε μία λίστα αγορών για να μην τα ξεχάσουμε, ενώ διαθέτει και barcode scanner, για να δούμε αν ένα προϊόν υπάρχει στις προσφορές του Pockee. Φτάνοντας στο ταμείο πληρώνουμε κανονικά, ενώ δε μας απαγορεύει κανείς να δώσουμε και την κάρτα μέλους για να έχουμε κέρδος και από εκεί. Τέλος όταν θα πάμε σπίτι, σκανάρουμε μέσω της εφαρμογής το barcode της απόδειξης και οι επιστροφές πιστώνονται στο λογαριασμό μας είτε αυτός είναι τραπεζικός, είτε PayPal.

Ότι και να πεις για το Pockee, το οποίο είναι μία αρκετά πλήρης εφαρμογή, σου γλιτώνει λεφτά και αυτό έχει μεγάλη αξία στις μέρες μας. Κατεβάστε το δωρεάν από το Play Store και να θυμάστε ότι η οικονομία πετυχαίνεται κυρίως με έξυπνες αγορές.

0 στο: "Pockee: Η εφαρμογή που σου επιστρέφει χρήματα από τις αγορές στο σούπερ μάρκετ!"