Δευτέρα, 23 Μαΐου 2016

[Quick tip] Χρησιμοποιήστε την ''Οδήγηση'' για γρήγορη πλοήγηση στους δρόμους με το Google Maps


Μπορεί το material design να είναι ένα πανέμορφο γραφικό περιβάλλον για το κινητό μας, αυτό δε σημαίνει όμως ότι είναι και εύχρηστο. Πάρτε για παράδειγμα το Google Maps, στο οποίο λόγω της πληθώρας των επιλογών που προβάλλονται, είναι γενικά δύσκολο να καταλάβεις πώς από την αναζήτηση ενός προορισμού, πηγαίνεις στην πλοήγηση. Αυτό το γνωρίζει φυσικά και η Google, για αυτό δημιούργησε για εμάς το εικονίδιο "Οδήγηση".

Επιλέγοντας λοιπόν την "Οδήγηση" στο κινητό μας, την οποία θα βρούμε στα "Γραφικά στοιχεία" του Google Maps, η εφαρμογή των χαρτών θα ανοίξει έχοντας ήδη συμπληρωμένο το σημείο εκκίνησης με την τρέχουσα τοποθεσία. Το μόνο λοιπόν που μένει είναι να επιλέξουμε τον προορισμό, κάτι που γίνεται εύκολα από τη μπάρα της αναζήτησης. Στη συνέχεια θα εμφανιστεί μία κάρτα στο κάτω μέρος στην οποία καλούμαστε να επιβεβαιώσουμε αν όλα είναι εντάξει, δε χρειάζεται όμως να πατήσουμε τίποτα, καθώς μετά από λίγη ώρα η εφαρμογή θεωρεί ότι όλα είναι εντάξει και ξεκινάει την πλοήγηση.


Πολύ πιο εύκολη και ευθεία μέθοδος από την κανονική λειτουργία, που σίγουρα θα βοηθήσει πολλούς κατά την ώρα της οδήγησης.

0 στο: "[Quick tip] Χρησιμοποιήστε την ''Οδήγηση'' για γρήγορη πλοήγηση στους δρόμους με το Google Maps"