FreshTeam: Η δωρεάν εφαρμογή διαχείρισης στόλου που θα κάνει την επιχείρησή σου να πετάει


Κούριερ, ταξί και σουβλατζίδικα είναι μερικές από τις επιχειρήσεις που έχουν το προσωπικό τους στο δρόμο και μας εξυπηρετούν καθημερινά, μεταφέροντας εμάς, τα δέματά μας αλλά και το φαγητό μας στην ώρα τους. Για να οργανωθεί όλος αυτός ο κόσμος που κυκλοφορεί στο δρόμο χρειάζεται διαρκή επικοινωνία και πολλές φορές εξοπλισμό ο οποίος είναι ιδιαίτερα ακριβός, επειδή όμως όλοι σχεδόν έχουμε επάνω μας ένα smartphone, το πρόβλημα αυτό μπορεί να λυθεί εύκολα και δωρεάν με το FreshTeam.

Το FreshTeam είναι μία εφαρμογή chat, η οποία όμως προσφέρει και υπηρεσίες GPS στους χρήστες του, δίνοντας τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες, όχι απλά να επικοινωνήσουν μεταξύ τους, αλλά και να δουν ο ένας τον άλλο στο χάρτη. Διαθέτει δηλαδή τους δύο βασικότερους παράγοντες που χρειάζεται η δουλειά της μεταφοράς για να οργανωθεί σωστά, χωρίς προβλήματα και περιττά έξοδα.


Με ένα πακετάκι ίντερνετ σε κάθε χρήστη λοιπόν έχουμε κατ' αρχάς λύσει την επικοινωνία, καθώς οι συνάδελφοι μπορούν να μιλήσουν μέσω chat, πληκτρολογώντας ή στέλνοντας ηχογραφημένα μηνύματα, αν για παράδειγμα οδηγούν, ενώ μπορούν να συμμετέχουν σε ομαδικές ή ατομικές κλήσεις μέσω ίντερνετ, αν θέλουν να μιλήσουν ζωντανά. Μπορούν επίσης να ανταλλάξουν συνημμένα αρχεία όπως για παράδειγμα τιμολόγια, δελτία αποστολής και άλλα έγγραφα της μεταφοράς, για να ενημερώσουν τη βάση ότι όλα πήγαν καλά και έτσι έχουμε μία ολοκληρωμένη επικοινωνία μέσω ίντερνετ. Ξεχνάμε δηλαδή τα άσκοπα τηλεφωνήματα και τα SMS που είναι επί πληρωμή.

Το δεύτερο τώρα που είναι και το σημαντικότερο, είναι ότι όλοι μπορούν να δουν τους συναδέλφους τους στο χάρτη. Έτσι οι συναντήσεις τους μπορούν να γίνουν γρήγορα και χωρίς φασαρία, ενώ το κεντρικό γραφείο που κάνει το συντονισμό, έχει άμεση πληροφόρηση για τις παραδόσεις. Χωρίς λοιπόν να πρήζεις τους συνεργάτες σου στα τηλέφωνα, μπορείς να διαμορφώσεις το πρόγραμμα παραλαβών / παραδόσεων στο βέλτιστο βαθμό, κερδίζοντας οικονομία χρόνου και χρημάτων.

Με το σκεπτικό λοιπόν ότι όλοι πλέον έχουμε ένα smartphone στα χέρια μας, το FreshTeam μας προσφέρει μία δωρεάν πλατφόρμα διαχείρισης στόλου, την οποία θα πληρώναμε πολύ ακριβά σε αντίθετη περίπτωση. Δοκιμάστε το κατεβάζοντας την εφαρμογή δωρεάν από το Play Store.

Δείτε επίσης...

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες