Παρασκευή, 27 Μαΐου 2016

Footej camera: Μια από τις καλύτερες εφαρμογές κάμερας έχει φτιαχτεί από Έλληνα προγραμματιστή


Όλα τα κινητά έχουν πλέον κάμερες, αυτό όμως δε σημαίνει ότι βγάζουν καλές φωτογραφίες. Ακόμη όμως και αυτά που τα καταφέρνουν καλά, δεν έχουν μία "καλή" εφαρμογή κάμερας, η οποία θα προσφέρει ένα απλό και εύχρηστο μενού, ενώ παράλληλα θα διαθέτει και πλήθος ρυθμίσεων για τους απαιτητικούς χρήστες. Ανάμεσα στο συρφετό που κυκλοφορεί στο Play Store, ανακαλύψαμε το Footej camera, μία πανέμορφη και πλήρη εφαρμογή, η οποία αποτελεί δημιουργία Έλληνα κατασκευαστή.

Το Footej είναι δημιουργία του ίδιου προγραμματιστή που μας έφερε το Drive Syncrypt, μίας εφαρμογής που κάνει αυτόματα backup την εσωτερική μας μνήμη στο Google Drive. Διαθέτει παρόμοιο design με αυτό του Google Camera, το οποίο είναι κατά κάποιο τρόπο η επίσημη εφαρμογή κάμερας του Android, αλλά διαθέτει πολλές περισσότερες επιλογές και ρυθμίσεις.

Μερικές από αυτές, πέρα από το grid, το χρονοδιακόπτη και το slow motion video που διατίθεται στο Google camera είναι:

  • η χειροκίνητη ρύθμιση της ταχύτητας κλείστρου αλλά και του exposure, για καλύτερες φωτογραφίες σε όλους τους φωτισμούς,
  • ο ορισμός του exposure και του focus σε διαφορετικά σημεία της οθόνης, για σωστό φωτισμό και παράλληλα καλύτερη εστίαση του θέματος που φωτογραφίζουμε,
  • η επιλογή burst mode για πολλαπλή λήψη φωτογραφιών και δημιουργία GIF αρχείων και
  • η ενσωματωμένη Gallery για διαχείριση των φωτογραφιών.


Σίγουρα υπάρχουν άλλες καλύτερες εφαρμογές και άλλες ομορφότερες, όμως το Footej camera είναι η καλύτερη μίξη και των δύο και είναι πραγματικά πολύ κρίμα να μην το δοκιμάσετε τουλάχιστον. Θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store και αν σας αρέσει, μπορείτε με 1,99€ να ξεκλειδώσετε περισσότερες ρυθμίσεις του.

0 στο: "Footej camera: Μια από τις καλύτερες εφαρμογές κάμερας έχει φτιαχτεί από Έλληνα προγραμματιστή"