Τρίτη, 12 Απριλίου 2016

White Day: Το εξαιρετικό thriller game που πρέπει να παίξεις στο Android σου


Αν είσαι από τους τύπους που ανυπομονούν να δουν παιχνίδια επιπέδου κονσόλας στο Android, τότε πρέπει να κατεβάσεις οπωσδήποτε το White Day. Ένα μεταφυσικό θρίλερ με πολύ καλό σενάριο, στο οποίο προσπαθείς να βγεις από ένα λαβύρινθο και πρέπει να τρέξεις πολύ για να γλιτώσεις από τα... όντα που σε κυνηγάνε.

Έχουμε λοιπόν έναν ερωτύλο μαθητή ο οποίος πάει να συναντήσει την κοπέλα του στο σχολείο στις 10 το βράδυ. Κατ' αρχάς που πας ρε φίλε νυχτιάτικα στο σχολείο, τόσο φυτό είσαι; Δεν μπορείτε να πάτε για καφέ να τα πείτε σαν άνθρωποι; Τέλος πάντων φτάνει στο σχολείο και αμέσως αντιλαμβάνεται κάτι περίεργο στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα, αλλά σαν καλό χαϊβάνι που είναι, μπαίνει στο κτίριο και κλειδώνεται.


Το παιχνίδι είναι πρώτου προσώπου δηλαδή βλέπουμε τα πάντα από τα μάτια του ερωτοχτυπημένου και αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να βρούμε την έξοδο του δωματίου στο οποίο βρισκόμαστε. Ο χειρισμός είναι πολύ απλός, καθώς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σκύψουμε και να τρέξουμε, πολύ βασικό αυτό το δεύτερο. Στο χώρο μπορούμε επίσης να ανοίξουμε πόρτες, διακόπτες, ντουλάπια και να μαζέψουμε αντικείμενα τα οποία θα μας χρειαστούν στην πορεία, ενώ κάθε τρεις και λίγο συναντάμε κόσμο και βλέπουμε βιντεάκια που εξελίσσουν την ιστορία.


Είναι στην ουσία ένας σκοτεινός λαβύρινθος, ο οποίος σε κάθε στροφή κρύβει και κάτι νέο και συνοδεύεται από εξαιρετικά γραφικά και γενικά φοβερή ατμόσφαιρα, για αυτό χρησιμοποιήστε ακουστικά και παίξτε το χωρίς φώτα για να μπείτε στο νόημα.

Μπορείτε να το δοκιμάσετε δωρεάν στη lite έκδοση και αν σας αρέσει να το αγοράσετε με 8,25€ στο Play Store.

0 στο: "White Day: Το εξαιρετικό thriller game που πρέπει να παίξεις στο Android σου"