Τρίτη, 5 Απριλίου 2016

Sometimes you die: Καμιά φορά πρέπει να πεθάνεις αν θες να συνεχίσεις!


Στα περισσότερα παιχνίδια που έχουμε παίξει κατά καιρούς, ο στόχος για τον ήρωά μας είναι ένας και μοναδικός, να επιβιώσει φτάνοντας παράλληλα στο τέλος της ιστορίας του. Τι θα λέγατε λοιπόν να δοκιμάζαμε κάτι διαφορετικό; Ένα παιχνίδι που πρέπει να πεθάνεις, αν θέλεις να το τερματίσεις; Αυτό είναι το Sometimes you die, ένα πρωτότυπο puzzle game που αξίζει να δοκιμάσεις στο Android σου.

Σε αυτό το παιχνίδι λοιπόν είμαστε ένα pixel, το οποίο θέλει κάπου να φτάσει, δεν έχει σημασία και για να τα καταφέρει πρέπει να περάσει τα διάφορα εμπόδια που βρίσκει στο δρόμο του. Το θέμα είναι ότι στις περισσότερες από τις πίστες δεν μπορεί να περάσει χωρίς να πεθάνει, αλλά όταν ξαναδοκιμάσουμε με ένα νέο pixel που έρχεται από πίσω του, το... "πτώμα" του πρώτου μπορεί να μας βοηθήσει. Είναι δηλαδή μία οπτική παραδοχή της φράσης "πατάω επί πτωμάτων για να φτάσω εκεί που θέλω", αλλά σε μία πιο ευχάριστη έκδοση.


Τα γραφικά είναι απλά, ο χειρισμός αστείος, αλλά θέλει στρατηγική και πολλή σκέψη για να ξεπεράσουμε τα εμπόδια, στα 80 συνολικά επίπεδα. Από τα πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια του δημιουργού που μας έφερε το εξαιρετικό Okay?.

Θα το βρείτε με 1,99€ στο Play Store.

0 στο: "Sometimes you die: Καμιά φορά πρέπει να πεθάνεις αν θες να συνεχίσεις!"