Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016

MailTime: Η εφαρμογή που μετατρέπει τα email μας σε συνομιλίες chat!


Νομίζω ότι θα συμφωνήσουμε πως δεν υπάρχει ευκολότερος τρόπος επικοινωνίας στο κινητό μας, από τα άμεσα μηνύματα που ανταλλάσσουμε στο chat. Η προβολή που έχουν σε στυλ συνομιλίας, το κάνει απλό και άμεσο για τον καθένα μας, γιατί λοιπόν να μην είναι και τα email μας έτσι; Αυτή είναι και η ιδέα γύρω από το MailTime, το οποίο μετατρέπει τα email μας σε συνομιλίες chat!

Με το MailTime μπορούμε να κάνουμε ότι ακριβώς κάναμε και πριν με οποιαδήποτε εφαρμογή email και αν χρησιμοποιούσαμε, απλά όλα προβάλλονται σε μορφή chat, για να έχουμε αυτή την καθαρή και οικεία αίσθηση της συνομιλίας. Μας δίνει τη δυνατότητα να συγχρονίσουμε οποιαδήποτε υπηρεσία email και αν χρησιμοποιούμε και εννοείται ότι εκτός από κείμενο μπορούμε να επισυνάψουμε εικόνες, βίντεο και όλων των τύπων τα αρχεία που θέλουμε να στείλουμε.

Σε περιπτώσεις που θέλουμε να επιστρέψουμε σε μία παραδοσιακή προβολή των email μας, το MailTime έχει αυτή τη δυνατότητα, ενώ όσο το χρησιμοποιούμε μαθαίνει να ξεχωρίζει ποια email είναι σημαντικά και ποια όχι. Τέλος για όσους ανησυχούν ότι γίνονται φλύαροι, υπάρχει η επιλογή των 140 χαρακτήρων για στέλνουν μηνύματα a la Twitter.

θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store.

0 στο: "MailTime: Η εφαρμογή που μετατρέπει τα email μας σε συνομιλίες chat!"