Τρίτη, 8 Μαρτίου 2016

Traffic Rider: Οδήγησε στα άκρα με τη μηχανή σου μέσα στην κίνηση


Όταν καβαλάς τη μηχανή και σε χτυπάει λίγο το αεράκι, θέλεις να κάνεις τρέλες. Να γκαζώσεις, να χωθείς στην κίνηση, να κάνεις επικίνδυνες προσπεράσεις και γενικά το αντίθετο από αυτό που λέει ο κώδικας οδικής κυκλοφορίας. Με το Traffic Rider μπορείς κατά κάποιο τρόπο να ζήσεις αυτή την εμπειρία από το κινητό σου, καθώς ο σκοπός του είναι η αλόγιστη ταχύτητα και οι σύρριζα (όχι ΣΥΡΙΖΑ) προσπεράσεις.

Στο Traffic Rider λοιπόν τρέχεις όσο πιο γρήγορα μπορείς για να φτάσεις στον προορισμό σου και προσπαθείς να προσπερνάς τα αυτοκίνητα όσο πιο κοντά τους γίνεται για να κερδίσεις πόντους. Βλέπεις μέσα από τα μάτια του οδηγού και πραγματικά αν βάλεις μπροστά σου έναν ανεμιστήρα να σε χτυπάει στη μάπα, η εμπειρία είναι πολύ κοντινή στην πραγματική, έχοντας και το μεγάλο bonus της ασφάλειας (πέσε με τη V-strom και σου λέω εγώ αν θες να κάνεις χαζομάρες ξανά).


Είναι φυσικά ένα μονότονο παιχνίδι, αφού το μόνο πράγμα που κάνεις είναι να οδηγείς και να προσπερνάς αυτοκίνητα, αλλά τεστάρει τα αντανακλαστικά σου και έχει κάτι που σε κάνει να κολλάς και να χαλαρώνεις παίζοντάς το. Διαθέτει 20 μηχανάκια για να διαλέξουμε, 40 πίστες για να τρέξουμε, πραγματικούς ήχους μηχανών και γενικά δίνει μία νέα ιδέα στα endless running game, όπως τα είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα.

Τσιμπήστε το δωρεάν στο Play Store και αν δεν έχετε μηχανή, σίγουρα θα σας χορτάσει την όρεξη για καγκουριές τύπου Valentino Rossi.

0 στο: "Traffic Rider: Οδήγησε στα άκρα με τη μηχανή σου μέσα στην κίνηση"