Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2016

Strata: Ένα τρομερό puzzle game που όμοιό του δεν έχουμε ξαναδεί στο Android


Δοκιμάζουμε κάθε εβδομάδα πολλά παιχνίδια στο Android και μέσα στο χαμό των εντελώς συμβατικών τίτλων, ξεπηδάνε πού και πού μερικά διαμαντάκια που πραγματικά είναι άχαστα. Ένα από αυτά είναι το Strata που μας εξέπληξε με την πρωτοτυπία του, δείχνοντάς μας ότι υπάρχουν ακόμη έξυπνες ιδέες που μπορούν να γίνουν παιχνίδια.

Στο Strata έχουμε ένα ταμπλό με χρωματισμένα τετράγωνα, πάνω από τα οποία πρέπει να περάσουμε χρωματιστές ταινίες, κατά μήκος και κατά πλάτος. Σκοπός μας είναι η ταινία που περνάει πάνω από το κάθε τετράγωνο, να είναι ιδίου χρώματος με αυτό, όμως αυτό δε γίνεται πάντα γιατί ενδέχεται να συναντηθούν ταινίες διαφορετικού χρώματος. Σε αυτή την περίπτωση μετράει η ταινία που βρίσκεται πιο ψηλά. Είναι πολύ απλό σε σύλληψη και μπορούν να το παίξουν άνθρωποι όλων των ηλικιών, αλλά όσο μεγαλώνουν τα ταμπλό και όσο αυξάνονται τα χρώματα, γίνεται όλο και πιο δύσκολο.

Κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις, με τη δωρεάν να περιλαμβάνει  τρία σετ με συνολικά 148 puzzle και την πληρωτέα να έχει έξι σετ με 368 puzzle. Κατεβάστε το και προσπαθήστε να τελειώσετε την κάθε πίστα, χωρίς διορθώσεις στις κινήσεις.

Θα τα βρείτε στο Play Store:


0 στο: "Strata: Ένα τρομερό puzzle game που όμοιό του δεν έχουμε ξαναδεί στο Android"