Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016

Prune: Βοήθησε το δέντρο σου να ανθίσει, βρίσκοντας τον ήλιο του


Ποτέ δεν περίμενα ότι το κλάδεμα μπορεί από μία βαρετή αγροτική εργασία, να μετατραπεί σε κάτι τόσο όμορφο και τόσο ατμοσφαιρικό. Το Prune μας προσφέρει ακριβώς αυτό και μας δίνει τη δυνατότητα να συμμετέχουμε σε ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου, στο οποίο πρέπει να κάνουμε το δέντρο μας να ανθίσει.

Έχουμε λοιπόν 48 επίπεδα όλα κι όλα, στα οποία πρέπει να βοηθήσουμε το δεντράκι μας να μεγαλώσει, να φτάσει στις ακτίδες του ήλιου και να ανθίσει. Κάποια επίπεδα είναι πανεύκολα, ενώ σε κάποια άλλα θα πρέπει να ξεπεράσουμε εμπόδια, ή να οδηγηθούμε μέσα από μία χαραμάδα στο φως, ενώ ο τρόπος που χειριζόμαστε το δέντρο μας, είναι κόβοντας μερικά από τα κλαδιά του, για να το βοηθήσουμε να μεγαλώσει και να πάει στη σωστή κατεύθυνση. Μόλις τα λουλούδια του ανθίσουν, η πίστα τελειώνει και μένουμε με την ικανοποίηση ότι σώσαμε ένα δέντρο, ακόμη και αν ήταν ψηφιακό.


Είναι από τα παιχνίδια που θέλεις να δείξεις στους φίλους σου, καθώς εκτός από το θέμα που είναι εύπεπτο για όλους, διαθέτει επίσης πανέμορφα γραφικά και ηρεμιστικό ήχο. Θα το βρείτε στο Play Store στα 3.99€, τα οποία είναι αρκετά, αλλά αυτό που αγοράζουμε είναι ιδιαίτερα πρωτότυπο και καλαίσθητο.

0 στο: "Prune: Βοήθησε το δέντρο σου να ανθίσει, βρίσκοντας τον ήλιο του"