Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2016

Fahrehheit: Η παιχνιδάρα που έφερε την επανάσταση συνδυάζοντας το σινεμά με το gaming έφτασε στο Android!


Είναι λίγα τα παιχνίδια που θα παίξεις στη ζωή σου, τα οποία πραγματικά ξεχωρίζουν σε σχέση με τα υπόλοιπα και το Fahrenheit είναι ένα από αυτά. Πρόκειται για το πρώτο game του χαρισματικού σκηνοθέτη David Cage, που μας έφερε στη συνέχεια τα εξαιρετικά Heavy Rain και Beyond: Two Souls, με τα οποία μπόρεσε να παντρέψει το σινεμά με το παιχνίδι, φέρνοντάς μας μία εντελώς νέα και σούπερ ενδιαφέρουσα εμπειρία.

Το Fahrenheit λοιπόν, είναι ένα μεταφυσικό θρίλερ, στο οποίο οι πρωταγωνιστές προσπαθούν να εξιχνιάσουν μία σειρά δολοφονιών, ο καθένας από τη δική του πλευρά. Από τη μία έχουμε τον Lucas Kane ο οποίος μία μέρα παθαίνει ένα blackout και μαχαιρώνει έναν τύπο μέχρι θανάτου και από την άλλη την Carla Valenti και τον Tyler Miles, δύο αστυνομικούς που προσπαθούν να πιάσουν τον serial killer που προκαλεί αυτά τα εγκλήματα. Οι ήρωες οδηγούνται σε μία δαιδαλώδη ιστορία στην οποία συναντούν νέα πρόσωπα και ανακαλύπτουν τον εαυτό τους, για να γίνουν στο τέλος καλύτεροι άνθρωποι ή... να πεθάνουν!


Όλο το παιχνίδι είναι σαν ταινία και στο μεγαλύτερο μέρος του οδηγούμε τους διαλόγους εκεί που θέλουμε, απαντώντας ή κάνοντας ερωτήσεις. Υπάρχουν φυσικά και action σκηνές τις οποίες παίζουμε πατώντας ένα συνδυασμό πλήκτρων που μας μεταφέρει την ένταση της σκηνής. Μπορούμε να χειριστούμε διάφορους χαρακτήρες και να δουμε την ιστορία να εξελίσσεται μέσα από τα δικά τους μάτια, ενώ ανάλογα με τις αποφάσεις μας, η έκβαση της ιστορίας είναι εντελώς διαφορετική.


Για όσους δεν έχουν παίξει αυτό ή τα υπόλοιπα παιχνίδια του Cage, η εμπειρία είναι πρωτόγνωρη και σε κρατάει μέχρι το τέλος. Αν σας αρέσουν οι ταινίες μυστηρίου με ψαγμένο σενάριο και ανατροπές, είναι πραγματικά πολύ κρίμα να μην το παίξετε.

Θα το βρείτε στο Play Store στα 11,03€ τα οποία είναι λίγα για αυτή την παιχνιδάρα.

0 στο: "Fahrehheit: Η παιχνιδάρα που έφερε την επανάσταση συνδυάζοντας το σινεμά με το gaming έφτασε στο Android!"