Ξεκινάει η διάθεση του πρώτου Android Wear smartwatch της Casio στα... 500 δολάρια!


Άσχετα με το μέγεθος, το λουράκι και το σχήμα της οθόνης, όλα τα Android Wear smartwatch που έχουμε δει μέχρι σήμερα, είναι κατά βάσει τα ίδια. Ίδια χαρακτηριστικά, ίδιο λειτουργικό σύστημα και σχεδόν ίδιες παροχές, από εταιρίες που δεν ξέρουν πώς να διαφοροποιηθούν. Ευτυχώς για εμάς υπάρχει η Casio, η οποία κατασκεύασε ένα ξεχωριστό ρολόι, που απευθύνεται στους λάτρεις της φύσης.

Από ότι φαίνεται αυτοί που πρέπει να αναλάβουν τα smartwatch είναι οι μέχρι τώρα ωρολογοποιοί, οι οποίοι με το παράδειγμα της Casio δείχνουν ότι ξέρουν τι κάνουν και σε ποιο κοινό θέλουν να απευθυνθούν. Το WSD-F10 ή απλά Smart Outdoor Watch είναι ένα ενισχυμένο ρολόι το οποίο έχει κατασκευαστεί μάλιστα με στρατιωτικές προδιαγραφές!

Διαθέτει μία στρόγγυλη οθόνη 1.32 ιντσών 320 x 300p, η οποία φέρει δύο διαφορετικά LCD πάνελ, ένα έγχρωμο και ένα μονόχρωμο, με το δεύτερο να το μετατρέπει σε ένα απλό ρολόι, αυξάνοντας την αυτονομία του στον ένα μήνα! Πού να ψάχνεις για πρίζα όταν ανεβαίνεις τον Όλυμπο; Είναι τέλος πλήρως αδιάβροχο και μπορούμε να το πάρουμε μαζί μας έως 50 μέτρα κάτω από το νερό, ενώ πέρα από τους κλασικούς αισθητήρες, διαθέτει υψόμετρο, βαρόμετρο, μετρητή ατμοσφαιρικής πίεση, ένδειξη ανατολής και δύσης του ηλίου αλλά και της παλίρροιας, για τους ψαράδες!


Αυτά είναι τα καλά γιατί κατά τα άλλα πρόκειται για ένα smartwatch που κάνει τα ίδια με τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Φυσικά είναι εξαιρετικά χρήσιμο σε όσους επισκέπτονται συχνά τη φύση, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει να δώσεις 500 δολάρια για να το αποκτήσεις. Η διάθεσή του λοιπόν ξεκινάει από αύριο, πιθανότατα όχι στην Ελλάδα και αν σκοπεύετε να χαθείτε σε κανένα βουνό, αυτό είναι ίσως ένα αξεσουάρ που θα σας σώσει.

Διαβάστε επίσης...

Sharp Aquos Crystal: Το smartphone που ψάχνουμε μόλις δημιουργήθηκε από τη Sharp

Android | Ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να διαγράψω τα δεδομένα μου πριν πουλήσω το παλιό μου τηλέφωνο;

Επισκευή LED τηλεόρασης | Η LG μου ζήτησε 250 ευρώ, την έφτιαξα μόνος μου με μόλις 60 ευρώ!

Πέντε τρόποι για να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου αν έχεις ξεχάσει το Μοτίβο ή το PIN

Xiaomi Robot Vacuum review | Η ρομποτική σκούπα της Xiaomi είναι ο καλύτερος φίλος του τεμπέλη!

3D Printing | Γιατί οι εκτυπώσεις μου βγαίνουν χάλια και πώς μπορώ να τις διορθώσω;

Οδηγός αγοράς | Τα καλύτερα Android smartphone του 2018 για το 2019

OnePlus 7 Pro | Εξαιρετικό σε όλα του, αλλά το παίρνεις με 700 ευρώ;

Galaxy Fold | Το αναδιπλούμενο smartphone της Samsung είναι πανέμορφο αλλά καθόλου πρακτικό

3D Printing | Κάνε τον εκτυπωτή σου ασύρματο και χειρίσου τον μέσω Wi-Fi από το κινητό σου με το Geeetech 3DWiFi module