Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016

LEGO The Lord of the Rings: Η επική περιπέτεια του Φρόντο με τη χιουμοριστική ματιά των LEGO στο Android


Ζούμε για την ώρα και στιγμή που το Android θα μας προσφέρει παιχνίδια κονσόλας που τα έχουν όλα, όπως γραφικά, μουσική, σενάριο και ολοκληρωμένο χειρισμό. Η τρομερή σειρά video game της LEGO είναι από τις λίγες που το έχουν καταφέρει (χάρη στα απλοποιημένα γραφικά τους) και επανέρχεται στο Android φέρνοντάς μας το πιο επικό της παιχνίδι μέχρι σήμερα, το The Lord of the Rings.

Ακολουθούμε την ιστορία της ταινίας, με τη χιουμοριστική φυσικά ματιά των LEGO, μέσα από ένα παιχνίδι με μάχες, γρίφους και φυσικά χτίσιμο με τουβλάκια. Μπορούμε να παίξουμε με όποιον χαρακτήρα θέλουμε, αρκεί να είναι διαθέσιμος στη συγκεκριμένη πίστα και μάλιστα θα τους χρειαστούμε όλους γιατί ο καθένας έχει τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά. Από το Frodo και τον Gandalf, μέχρι τον Isildur και τα Nazgul, υπάρχουν πάνω από 90 συνολικά χαρακτήρες τους οποίους ανακαλύπτουμε καθ' οδόν προς τη Mordor.


Η ιστορία είναι ολόκληρη, περιέχει δηλαδή και τις τρεις ταινίες, οπότε έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τις κορυφές του Caradlas, τα ορυχεία της Moria, το Shire και φυσικά το Mount Doom, μεταξύ άλλων τοποθεσιών. Όλες οι πίστες είναι κατά κάποιο τρόπο "ανοιχτές", μπορούμε δηλαδή να κυκλοφορήσουμε ελεύθερα, αλλά υπάρχει φυσικά ένας στόχος και μία έξοδος για να προχωρήσουμε στην επόμενη. Μπορούμε λοιπόν να χαζολογήσουμε όσο θέλουμε στην κάθε μία και να βρούμε όλα τα μυστικά που κρύβονται σε κάθε μία από αυτές.

Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι φυσικά επιπέδου... LEGO, μιας και πρόκειται για παιδικά παιχνίδια, αυτό όμως που δεν μπορούν να εκτιμήσουν τα παιδιά, είναι η αυθεντική μουσική και οι διάλογοι της ταινίας με τις φωνές των ηθοποιών, οι οποίες θα κάνουν τον κάθε fan να το αγαπήσει. Τέλος ο χειρισμός είναι σχετικά απλός, για να μας διευκολύνει στις οθόνες αφής, ενώ περιλαμβάνει δύο διαφορετικά συστήματα χειρισμού για να επιλέξουμε ότι μας βολεύει.


Κυκλοφορεί στο Play Store στα 5,62€ και είναι σίγουρα ένα ποσό που δεν πρόκειται να το λυπηθείτε ειδικά αν έχετε τη δυνατότητα να παίξετε με τηλεχειριστήριο σε μία τηλεόραση ας πούμε.

0 στο: "LEGO The Lord of the Rings: Η επική περιπέτεια του Φρόντο με τη χιουμοριστική ματιά των LEGO στο Android"