Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2016

Dark Echo: Περπάτα στο σκοτάδι με μοναδικό σου σύμμαχο τον ήχο


Τα παιχνίδια στο Android γίνονται όλο και πιο καλαίσθητα και με τρομερά γραφικά, αλλά αυτά που έχουν ένα μίνιμαλ και πρωτότυπο design μας εξιτάρουν πάντα λίγο περισσότερο. Ένα από αυτά είναι το Dark Echo το οποίο είναι από τα πιο πρωτότυπα παιχνίδια στο Android και αποτελεί μία κατηγορία από μόνο του.

Στο Dark Echo προσπαθούμε να βοηθήσουμε έναν τύπο ο οποίος παγιδεύτηκε σε ένα μέρος με απόλυτο σκοτάδι και το μόνο που μπορεί να τον βοηθήσει για να βρει την έξοδο είναι ο ήχος από τα παπούτσια του! Όσο περπατάμε η ηχώ μας αποκαλύπτει αν βρισκόμαστε κοντά σε έναν τοίχο, αν πατάμε πάνω σε νερό και προς τα πού υπάρχουν κενοί διάδρομοι, υπάρχουν όμως και άλλα πράγματα που κινούνται στο σκοτάδι και βγάζουν τους δικούς τους ήχους που πρέπει να αποφύγουμε.

Βρείτε λοιπόν την έξοδο, αποφεύγοντας το "κακό" και απολαύστε μία ξεχωριστή ηχητική εμπειρία, ιδιαίτερα αν το παίξετε νύχτα και με ακουστικά. Διαθέτει 80 πίστες οι οποίες μετά από λίγο καιρό γίνονται κάπως βαρετές, αλλά αν το αφήσουμε για να το συνεχίσουμε κάποια άλλη στιγμή, παραμένει φρέσκο και πρωτότυπο.

Θα το βρείτε με 1.99€ στο Play Store.

0 στο: "Dark Echo: Περπάτα στο σκοτάδι με μοναδικό σου σύμμαχο τον ήχο"