Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016

Alphabear: Βρες τις λέξεις, μάζεψε πόντους και κέρδισε αρκουδάκια


Στους Έλληνες αρέσουν τα παιχνίδια λέξεων και απόδειξη είναι τα σταυρόλεξα που βρίσκονται σε κάθε ξαπλώστρα το καλοκαίρι. Για όσους όμως μιλάνε αγγλικά, έχουν βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια και θέλουν μία νέα δυνατότερη πρόκληση, το Alphabear ήρθε για να τους την προσφέρει απλόχερα.

Στο Alphabear σκοπός είναι να σχηματίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες λέξεις χρησιμοποιώντας τα γράμματα που μας δίνονται στο ταμπλό. Στη θέση κάθε γράμματος που φεύγει, εμφανίζεται ένα αρκούδι το οποίο μεγαλώνει όλο και περισσότερο όσο προχωράμε, δίνοντάς μας πόντους. Μετά από κάθε πίστα και αν έχουμε φτάσει ένα συγκεκριμένο αριθμό πόντων, παίρνουμε δώρο ένα αρκουδάκι για τη συλλογή μας, το οποίο έχει συγκεκριμένες ιδιότητες και μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε στα επόμενα παιχνίδια μας, για να πάρουμε ακόμη περισσότερους πόντους.


Οι πίστες διαφέρουν η μία από την άλλη δίνοντάς μας κάθε φορά κάτι διαφορετικό, καθώς κάποιες έχουν συγκεκριμένο χρόνο, ενώ σε κάποιες άλλες τα γράμματα πετρώνουν μη αφήνοντάς μας να τα χρησιμοποιήσουμε. Είναι ένα πολύ πρωτότυπο παιχνίδι λέξεων, από τους δημιουργούς του εξαιρετικού Triple Town, το οποίο αν ήταν και στα ελληνικά θα μας κρατούσε ώρες ολόκληρες. Ακόμα κι έτσι όμως δε μας χαλάει καθόλου.

Θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store και σίγουρα θα το απολαύσετε.

0 στο: "Alphabear: Βρες τις λέξεις, μάζεψε πόντους και κέρδισε αρκουδάκια"