Ευκαιρία: Νέες προσφορές από Xiaomi και Bluboo σε πολλά από τα προϊόντα τους για λίγες ημέρες


Τα e-shop που πωλούν κινέζικα smartphone είναι κατά γενική ομολογία φθηνότερα από τα ελληνικά, φανταστείτε λοιπόν πόσο πιο φθηνά μπορούν να γίνουν τα προϊόντα τους όταν κάνουν προσφορές. Το GearBest και το Everbuying που στηρίζουν το Dr. Android με συσκευές εδώ και αρκετό καιρό, τρέχουν αυτές τις μέρες προσφορές για προϊόντα της Bluboo και της Xiaomi αντίστοιχα, με κάποια από τα προϊόντα, να έχουν πολύ συμφέρουσα τιμή.

Ξεκινάμε από το GearBest το οποίο μας προσφέρει εκπτωτικά κουπόνια για τις τρεις νεότερες συσκευές της Bluboo:

Από τις 27/01/16 έως τις 31/01/16 διαθέτει το Bluboo Xfire2 στην τιμή των 60 δολαρίων, από 70 που κοστίζει κανονικά. Πρόκειται για μία από τις λίγες συσκευές με μεταλλικό design και αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων που πωλείται κάτω από τα 70 ευρώ!


Από τις 31/01/16 έως τις 02/02/16 σειρά έχει το Bluboo X9, το οποίο πωλείται από 130 δολάρια, με κουπόνι των 20 δολαρίων και διαθέτει οκταπύρηνο επεξεργαστή της Mediatek, 3GB RAM και 1080p οθόνη.


Τέλος από τις 03/02/16 έως τις 04/02/16, προσφέρεται η ναυαρχίδα της Bluboo, το Xtouch, στα 160 δολάρια με κουπόνι των 20, το οποίο διαθέτει 3GB RAM, 32GB αποθηκευτικό χώρο και κάμερα της Sony στα 13MP.


Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ειδική σελίδα του GearBest, από την οποία κρατάμε ότι η προσφορά ξεκινάει συγκεκριμένη ώρα και θα διατίθενται μόνο οκτώ συσκευές ανά ημέρα. Τυχεροί όσοι θα προλάβουν.


Η προσφορά του Everbuying τώρα αφορά πολλές συσκευές και gadget της Xiaomi, οι οποίες ως γνωστόν είναι ιδιαίτερα ποιοτικές. Δεν υπάρχει κάποιο χρονικό περιθώριο για να τα αποκτήσουμε, αλλά θα πρέπει να προσέξουμε λίγο τις τιμές και να τις συγκρίνουμε με άλλα site πριν τα αγοράσουμε. Ο λόγος είναι ότι οι Κινέζοι τείνουν να φουσκώνουν την αρχική τιμή ενός προϊόντος για να δείξουν ότι η προσφορά είναι πολύ μεγάλη.

Για παράδειγμα το Xiaomi Mi4c δεν πωλείται πουθενά 544 δολάρια όπως γράφουν, για να διαφημίσουν την έκπτωση του 57% της προσφοράς. Ψάξτε τα όμως ένα προς ένα και θα αλιεύσετε σίγουρα ενδιαφέρουσες εκπτώσεις, έστω και μικρές. Περισσότερες πληροφορίες στην ειδική σελίδα του Everbuying.

Δείτε επίσης...

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter