Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2016

Heatos: Ανέβασε τη θερμοκρασία σε ένα από τα πιο έξυπνα puzzle game του Android


Αγαπάμε τα puzzle game στο Android γιατί είναι εύκολα για να τα μάθεις, δύσκολα να τα τερματίσεις και παίζονται όπου κι αν βρίσκεσαι. Κατά καιρούς έχουμε δει τρομερά παιχνίδια τέτοιου είδους και σήμερα προσθέτουμε άλλο ένα, το Heatos, το οποίο θα μπορούσε να είναι κάλλιστα ένας από τους πρεσβευτές της κατηγορίας.

Στο Heatos σε κάθε πίστα έχει κρύο... πολύ κρύο και το βλέπουμε από τα γαλάζια τετράγωνα με τις θερμοκρασίες υπό το μηδέν. Σκοπός μας είναι να εξαφανίσουμε τα γαλάζια τετράγωνα, ρίχνοντάς επάνω τους αντίστοιχα κόκκινα, αυξάνοντας τη θερμοκρασία στην πίστα. Μπορούμε να ενώσουμε πολλά κόκκινα μεταξύ τους για να τα προσθέσουμε στη συνολική θερμοκρασία ενός τετραγώνου, ενώ έχουμε επίσης τη δυνατότητα να τα μετακινήσουμε σε κενές θέσεις, χάνοντάς όμως λίγη από την ενέργειά τους κάθε φορά.

Αυτά είναι τα βασικά και στις πιο προχωρημένες πίστες που θα βρούμε και τα πιο special πλακίδια, το πράγμα γίνεται πολύ περίπλοκο. Είναι ένα παιχνίδι που χρειάζεται πολλή σκέψη και μεθοδικότητα, καθώς ακόμα και στις πρώτες πίστες, οι κινήσεις μας πρέπει να είναι μετρημένες. Σίγουρα θα κρατήσει συντροφιά σε πολλούς από εμάς, τις δύσκολες ώρες βαρεμάρας και μην ξεχνάτε ότι με κάτι τέτοια παιχνίδια γυμνάζουμε το μυαλό μας.

Θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store.

0 στο: "Heatos: Ανέβασε τη θερμοκρασία σε ένα από τα πιο έξυπνα puzzle game του Android"