Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2015

Dim Light: Το εξαιρετικό horror παιχνίδι απόδρασης που πρέπει οπωσδήποτε να παίξεις


Ξυπνάς στο νοσοκομείο, γύρω σου απόλυτο σκοτάδι και στο χέρι σου έχεις μόνο έναν φακό. Φωνάζεις αλλά δεν υπάρχει κανείς να σου απαντήσει, μόνο κάτι γρυλίσματα ακούγονται πίσω σου στο σκοτάδι. Μην κοιτάξεις, τρέξε προς την πόρτα! Αυτό είναι πάνω κάτω το εξαιρετικό Dim Light, ένα παιχνίδι τρόμου στο οποίο πεθαίνεις από αγωνία ανοίγοντας κάθε πόρτα.

Στο Dim Light ο ήρωάς μας κυκλοφορεί σε ένα από ότι φαίνεται εγκαταλελειμμένο κτήριο, στο οποίο μάλιστα δεν υπάρχει ρεύμα. Στο χέρι του έχει ένα φακό και στηρίζεται σε εμάς για να τον οδηγήσουμε στην πόρτα για να φύγει. Κάθε πόρτα μας οδηγεί και σε άλλο δωμάτιο και στην αρχή τα πράγματα είναι πολύ χαλαρά, μέχρι τη στιγμή που θα μπούμε σε αυτό που από το σκοτάδι ακούγονται γρυλίσματα! Αν κάνουμε το λάθος και στρέψουμε το φακό προς τα εκεί, θα δούμε ένα ζόμπι το οποίο θα έρθει αμέσως κατά πάνω μας για:

  1. να μας φιλήσει
  2. να παίξουμε πασχέντζα
  3. να μας φάει ζωντανούς!


Πρέπει λοιπόν να τρέξουμε γρήγορα προς την πόρτα για να ξεφύγουμε. Όπως καταλαβαίνετε ο χώρος βρίθει από ζόμπια και κάθε δωμάτιο είναι μία νέα πρόκληση. Ένα πράγμα θα πρέπει να θυμάστε... με διπλό άγγιγμα στην οθόνη τρέχεις.

Θα το βρείτε σε προσφορά αυτές τις μέρες με 0.50€ στο Play Store και είμαι σίγουρος ότι θα το χαρείτε. Αααα και βάλτε ακουστικά για καλύτερη εμπειρία.


0 στο: "Dim Light: Το εξαιρετικό horror παιχνίδι απόδρασης που πρέπει οπωσδήποτε να παίξεις"