Κατεβάστε όποιο βίντεο θέλετε από το YouTube στην Android συσκευή σας


Αν και το YouTube έκανε το όνομά του ως μία υπηρεσία με αστεία βίντεο, έχει πλέον εξελιχθεί και στο νούμερο ένα χώρο για να ακούμε τη μουσική μας, να βλέπουμε τεχνολογικά βίντεο και να βρίσκουμε ένα σωρό DIY (Do it yourself) οδηγούς που μπορούν να μας βοηθήσουν στη βελτίωση της ζωής μας. Δεν αποτελεί λοιπόν μυστικό ότι πολλοί χρήστες θέλουν να έχουν και offline ορισμένα από αυτά τα βίντεο, κάτι που γίνεται πολύ εύκολα με το Tube Downloader στο Android.

Η χρήση του είναι πολύ απλή και μπορούμε να έχουμε το πρώτο βιντεάκι στη συσκευή μας, σε μερικά μόνο δευτερόλεπτα. Αφού εγκαταστήσουμε την εφαρμογή, μπορούμε να ψάξουμε για το βίντεο που θέλουμε μέσω της ενσωματωμένης αναζήτησης. Στη συνέχεια θα εμφανιστεί μία λίστα αποτελεσμάτων από όπου θα επιλέξουμε αυτό που που θέλουμε, καθώς και το είδους του format που θέλουμε. Η καλύτερη επιλογή που είναι το MP4 ξεκλειδώνει αγοράζοντας με 3.30€ την Premium έκδοση και έτσι επιλέγουμε το WebM το οποίο συνδυάζει σχετικά καλή ποιότητα και πολύ μικρό μέγεθος. Τέλος πατάμε το "Download" και το βίντεο κατεβαίνει στη συσκευή μας. Τόσο απλά!


Μπορούμε να βρούμε τα βίντεο που έχουμε αποθηκεύσει στην καρτέλα "My Movies" και από εκεί να τα παίξουμε με τον MX Player για παράδειγμα, να τα μοιραστούμε ή να τα διαγράψουμε, αλλά το πιο βολικό από όλα είναι να μπούμε με τον ES File Explorer στη διαδρομή "Android > data > com.chaweng.tubedownloader > files" και από εκεί να τα πάμε σε άλλο φάκελο, στην κάρτα SD ή να τα περάσουμε στον υπολογιστή.

Για όσους θέλουν το κάτι παραπάνω, όπως αποθήκευση βίντεο σε καλύτερη ποιότητα ή μετατροπή σε MP3, υπάρχει πάντα το clipconverter.cc στο οποίο μπορούμε να δώσουμε το link του βίντεο που θέλουμε και να το αποθηκεύσουμε σε ότι θέλουμε.

Θα βρείτε το Tube Downloader δωρεάν στο Play Store.

Διαβάστε επίσης...

Φεύγω από την Google | Αντικαθιστούμε το Google Maps με το OSMAnd, το Here WeGo, το Waze και το Nextcloud

Οδηγός αγοράς | Τα καλύτερα Android smartphone του 2018 για το 2019

Moto G7 vs Redmi 7 | Πόση διαφορά μπορεί να έχει μία low-budget από μία mid-range Android συσκευή;

Πέντε τρόποι για να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου αν έχεις ξεχάσει το Μοτίβο ή το PIN

Android 10 Q | Όλα τα νέα χαρακτηριστικά που μας φέρνει η νέα έκδοση του Android

Samsung Galaxy S10 | Είναι χωρίς αμφιβολία ο βασιλιάς του Android και αυτοί είναι οι λόγοι

Sharp Aquos Crystal: Το smartphone που ψάχνουμε μόλις δημιουργήθηκε από τη Sharp

Galaxy Fold | Το αναδιπλούμενο smartphone της Samsung είναι πανέμορφο αλλά καθόλου πρακτικό

Φεύγω από τη Google | Αντικαθιστούμε το Gmail με το ProtonMail και το Tutanota

Raspberry Pi | Φτιάχνουμε τη δική μας cloud υπηρεσία (Dropbox) με τη βοήθεια του Nextcloud