Κατεβάστε όποιο βίντεο θέλετε από το YouTube στην Android συσκευή σας


Αν και το YouTube έκανε το όνομά του ως μία υπηρεσία με αστεία βίντεο, έχει πλέον εξελιχθεί και στο νούμερο ένα χώρο για να ακούμε τη μουσική μας, να βλέπουμε τεχνολογικά βίντεο και να βρίσκουμε ένα σωρό DIY (Do it yourself) οδηγούς που μπορούν να μας βοηθήσουν στη βελτίωση της ζωής μας. Δεν αποτελεί λοιπόν μυστικό ότι πολλοί χρήστες θέλουν να έχουν και offline ορισμένα από αυτά τα βίντεο, κάτι που γίνεται πολύ εύκολα με το Tube Downloader στο Android.

Η χρήση του είναι πολύ απλή και μπορούμε να έχουμε το πρώτο βιντεάκι στη συσκευή μας, σε μερικά μόνο δευτερόλεπτα. Αφού εγκαταστήσουμε την εφαρμογή, μπορούμε να ψάξουμε για το βίντεο που θέλουμε μέσω της ενσωματωμένης αναζήτησης. Στη συνέχεια θα εμφανιστεί μία λίστα αποτελεσμάτων από όπου θα επιλέξουμε αυτό που που θέλουμε, καθώς και το είδους του format που θέλουμε. Η καλύτερη επιλογή που είναι το MP4 ξεκλειδώνει αγοράζοντας με 3.30€ την Premium έκδοση και έτσι επιλέγουμε το WebM το οποίο συνδυάζει σχετικά καλή ποιότητα και πολύ μικρό μέγεθος. Τέλος πατάμε το "Download" και το βίντεο κατεβαίνει στη συσκευή μας. Τόσο απλά!


Μπορούμε να βρούμε τα βίντεο που έχουμε αποθηκεύσει στην καρτέλα "My Movies" και από εκεί να τα παίξουμε με τον MX Player για παράδειγμα, να τα μοιραστούμε ή να τα διαγράψουμε, αλλά το πιο βολικό από όλα είναι να μπούμε με τον ES File Explorer στη διαδρομή "Android > data > com.chaweng.tubedownloader > files" και από εκεί να τα πάμε σε άλλο φάκελο, στην κάρτα SD ή να τα περάσουμε στον υπολογιστή.

Για όσους θέλουν το κάτι παραπάνω, όπως αποθήκευση βίντεο σε καλύτερη ποιότητα ή μετατροπή σε MP3, υπάρχει πάντα το clipconverter.cc στο οποίο μπορούμε να δώσουμε το link του βίντεο που θέλουμε και να το αποθηκεύσουμε σε ότι θέλουμε.

Θα βρείτε το Tube Downloader δωρεάν στο Play Store.

Δείτε επίσης...

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Άποψη | Πώς το Facebook και η ανθρώπινη βλακεία καταστρέφουν την ψυχολογία μας και τον κοινωνικό ιστό

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Ασφάλεια στο ίντερνετ | Τι πρέπει να προσέξουμε για να είμαστε ασφαλείς online

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 8) | Άδειες φακέλων, αρχείων και διεργασιών

3D Printing | Τι είναι το brim, το skirt και το raft και πώς μας βοηθούν να έχουμε επιτυχημένες εκτυπώσεις

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Home Assistant (μέρος 3) | Πώς δημιουργούμε αυτοματισμούς στο smart home server μας

Google Pixel 4a, OnePlus Nord, iPhone SE | Συγκρίνουμε τα πιο ενδιαφέροντα smartphone του 2020