Κατεβάστε όποιο βίντεο θέλετε από το YouTube στην Android συσκευή σας


Αν και το YouTube έκανε το όνομά του ως μία υπηρεσία με αστεία βίντεο, έχει πλέον εξελιχθεί και στο νούμερο ένα χώρο για να ακούμε τη μουσική μας, να βλέπουμε τεχνολογικά βίντεο και να βρίσκουμε ένα σωρό DIY (Do it yourself) οδηγούς που μπορούν να μας βοηθήσουν στη βελτίωση της ζωής μας. Δεν αποτελεί λοιπόν μυστικό ότι πολλοί χρήστες θέλουν να έχουν και offline ορισμένα από αυτά τα βίντεο, κάτι που γίνεται πολύ εύκολα με το Tube Downloader στο Android.

Η χρήση του είναι πολύ απλή και μπορούμε να έχουμε το πρώτο βιντεάκι στη συσκευή μας, σε μερικά μόνο δευτερόλεπτα. Αφού εγκαταστήσουμε την εφαρμογή, μπορούμε να ψάξουμε για το βίντεο που θέλουμε μέσω της ενσωματωμένης αναζήτησης. Στη συνέχεια θα εμφανιστεί μία λίστα αποτελεσμάτων από όπου θα επιλέξουμε αυτό που που θέλουμε, καθώς και το είδους του format που θέλουμε. Η καλύτερη επιλογή που είναι το MP4 ξεκλειδώνει αγοράζοντας με 3.30€ την Premium έκδοση και έτσι επιλέγουμε το WebM το οποίο συνδυάζει σχετικά καλή ποιότητα και πολύ μικρό μέγεθος. Τέλος πατάμε το "Download" και το βίντεο κατεβαίνει στη συσκευή μας. Τόσο απλά!


Μπορούμε να βρούμε τα βίντεο που έχουμε αποθηκεύσει στην καρτέλα "My Movies" και από εκεί να τα παίξουμε με τον MX Player για παράδειγμα, να τα μοιραστούμε ή να τα διαγράψουμε, αλλά το πιο βολικό από όλα είναι να μπούμε με τον ES File Explorer στη διαδρομή "Android > data > com.chaweng.tubedownloader > files" και από εκεί να τα πάμε σε άλλο φάκελο, στην κάρτα SD ή να τα περάσουμε στον υπολογιστή.

Για όσους θέλουν το κάτι παραπάνω, όπως αποθήκευση βίντεο σε καλύτερη ποιότητα ή μετατροπή σε MP3, υπάρχει πάντα το clipconverter.cc στο οποίο μπορούμε να δώσουμε το link του βίντεο που θέλουμε και να το αποθηκεύσουμε σε ότι θέλουμε.

Θα βρείτε το Tube Downloader δωρεάν στο Play Store.

Δείτε επίσης...

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter