Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015

Fingerprint Applock: Κλειδώστε τις εφαρμογές σας με δαχτυλικό αποτύπωμα χωρίς fingerprint scanner!


Η φαντασία των προγραμματιστών πραγματικά δεν έχει τέλος και άλλη μία απόδειξη είναι το Fingerprint Applock. Πρόκειται για μία all-in-one λύση η οποία μας επιτρέπει να κλειδώσουμε τις εφαρμογές μας ακόμη και με δαχτυλικό αποτύπωμα, χωρίς η συσκευή να διαθέτει το ανάλογο scanner!

Το Fingerprint Applock είναι από τις πρώτες εφαρμογές που μας επιτρέπουν να κλειδώσουμε άλλες εφαρμογές με το δαχτυλικό μας αποτύπωμα, αλλά απευθύνεται σε συσκευές που δε διαθέτουν fingerprint scanner. Χρησιμοποιεί την κάμερα της συσκευής με την οποία φωτογραφίζει το δάχτυλό μας μερικές φορές και έτσι κάθε φορά που θέλουμε να ξεκλειδώσουμε κάτι, αρκεί να το σκανάρουμε μέσω αυτής. Εννοείται ότι η εφαρμογή διαθέτει και άλλων τύπων κλειδώματα όπως το μοτίβο και το PIN, αλλά ξεχωρίζει για το "δαχτυλικό αποτύπωμα".

Μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε για εφαρμογές προς το παρόν και πολύ σύντομα για αρχεία και φακέλους και από ότι διαβάζουμε από τα σχόλια μια χαρά την κάνει τη δουλειά της. Δεν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιούμε την κάμερα για άλλα πράγματα πέραν της φωτογραφίας, καθώς έχουμε μετρήσει και τους καρδιακούς παλμούς στο παρελθόν.

Θα βρείτε το Fingerprint Applock δωρεάν στο Play Store.

0 στο: "Fingerprint Applock: Κλειδώστε τις εφαρμογές σας με δαχτυλικό αποτύπωμα χωρίς fingerprint scanner!"