Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015

Battle 360 VR: Καταρρίπτουμε αεροπλάνα σε ένα ακόμη αληθοφανές παιχνίδι για το Cardboard


Το 2016 θα είναι η χρονιά της εικονικής / επαυξημένης πραγματικότητας (VR / AR), με το Cardboard να πρωταγωνιστεί ήδη στις mobile πλατφόρμες και πολλές εταιρίες να ετοιμάζουν τις δικές τους εκδόσεις. Δεν υπάρχει λοιπόν καλύτερο πράγμα από το να παίζεις παιχνίδια στο Cardboard και το Battle 360 VR είναι ένα τρανό παράδειγμα που σε βάζει στο πετσί του ρόλου.

Στο Battle 360 VR παίρνουμε τη θέση ενός πυροβολητή ο οποίος υπηρετεί σε πολεμικό πλοίο που δέχεται επίθεση από μαχητικά αεροπλάνα. Σκοπός μας είναι να καταρρίψουμε όσα περισσότερα μπορούμε με τον περιστρεφόμενο πυργίσκο του πλοίου και όπως σίγουρα καταλάβατε ο πυργίσκος κινείται ανάλογα με το τρόπο που περιστρέφουμε το κεφάλι μας. Αν και είναι λιγάκι πρόχειρο σαν παιχνίδι, ο συνδυασμός με το Cardboard κάνει την εμπειρία πολύ αληθοφανή.


Η εφαρμογή κρατάει ένα υποτυπώδες highscore, ενώ μπορούμε να παίξουμε και με Bluetooth χειριστήριο, αλλά σε αυτή την περίπτωση χάνεται η μαγεία του VR. Δεν είναι κάτι που θα μείνει για καιρό στη συσκευή μας, αλλά για όσους έχουν το Cardboard, επιβάλλεται να το παίξουν έστω μια φορά.

Θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store.

0 στο: "Battle 360 VR: Καταρρίπτουμε αεροπλάνα σε ένα ακόμη αληθοφανές παιχνίδι για το Cardboard"