Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2015

EvolveSMS: Η πιο σύγχρονη εφαρμογή SMS με αποστολή 160 χαρακτήρων και υποστήριξη Android Wear


Η προεγκατεστημένη εφαρμογή SMS του Android τείνει να μας απογοητεύει συνεχώς, καθώς όσες βελτιώσεις και αν γίνουν λείπει πάντα το βασικό στοιχείο της αποστολής 160 χαρακτήρων. Ευτυχώς υπάρχουν αρκετές επιλογές στο Play Store με το EvolveSMS να είναι πλέον η πιο σύγχρονη από όλες υποστηρίζοντας ακόμη και το Android Wear.

Το EvolveSMS δεν κάτι τίποτα περισσότερο από το να στέλνει SMS και MMS αλλά ο τρόπος είναι που μετράει. Κατ' αρχάς διαθέτει ένα καθαρό material design look που δένει με τις υπόλοιπες εφαρμογές μας στο Android 5.0+, με τις συνομιλίες να εμφανίζονται σε νήματα όπως ακριβώς στην εφαρμογή του Hangouts. Το βασικότερο χαρακτηριστικό του για εμάς στην Ελλάδα, είναι ότι υποστηρίζει μηνύματα σε Unicode και έτσι μπορούμε να στείλουμε 160 χαρακτήρες σε ένα SMS, αλλά έχει και άλλα καλούδια που θα μας χρειαστούν στο άμεσο μέλλον.


Ένα από αυτά είναι η υποστήριξη του Android 6.0 που έρχεται σε μερικές εβδομάδες, η λειτουργία ανίχνευσης δαχτυλικών αποτυπωμάτων για όσους θέλουν να έχουν ασφαλισμένα τα μηνύματά τους και η πλήρης υποστήριξη Android Wear. Όσον αφορά αυτό το τελευταίο, το EvolveSMS είναι η δεύτερη εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων μετά το Hangouts, η οποία μας επιτρέπει να λάβουμε και να στείλουμε μηνύματα χωρίς να βγάλουμε το κινητό μας από την τσέπη. Μπορούμε δηλαδή μέσα από το smartwatch μας να δούμε όλες τις συνομιλίες και να τις συνεχίσουμε με φωνητική πληκτρολόγηση Google. Είναι σαφώς κάτι που το περιμέναμε.

Θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store και σίγουρα θα το κρατήσετε στη συσκευή σας.

0 στο: "EvolveSMS: Η πιο σύγχρονη εφαρμογή SMS με αποστολή 160 χαρακτήρων και υποστήριξη Android Wear"