Τρίτη, 11 Αυγούστου 2015

Two Dots: Η εναλλακτική πρόταση για τους εθισμένους στο Candy Crush


Τα πιο εθιστικά παιχνίδια στο Android είναι πάντα στην κατηγορία "puzzle" και απόδειξη αποτελεί το Candy Crush, για το οποίο έχει δημιουργηθεί ακόμη και κέντρο απεξάρτησης στην Αμερική. Το Two Dots είναι μία έξυπνη παραλλαγή του η οποία έχει το δικό της σκεπτικό, αλλά είναι εξίσου ενδιαφέρουσα και κολλητική.

Σκοπός του παιχνιδιού είναι να ενώσουμε τελείες ίδιου χρώματος για να τις εξαφανίσουμε και με αυτό τον τρόπο να πετύχουμε τον ξεχωριστό στόχο της κάθε πίστας. Σε κάποιες θα πρέπει να μαζέψουμε ένα συγκεκριμένο αριθμό από τελείες, σε άλλες να βυθίσουμε τις άγκυρες και σε άλλες να σβήσουμε φωτιές, η λογική του παιχνιδιού όμως παραμένει πάντα η ίδια.


Όπλα μας σε αυτή την προσπάθεια είναι τα power-up που κερδίζουμε παίζοντας ή που αγοράζουμε με πραγματικό χρήμα, αλλά το σημαντικότερο από όλα το οποίο είναι και δωρεάν, είναι το... τετράγωνο. Σχηματίζοντας λοιπόν ένα τετράγωνο εξαφανίζονται αυτόματα όλες οι τελείες ίδιου χρώματος, βοηθώντας μας να τελειώσουμε πιο γρήγορα την πίστα και αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό γιατί όπως και στο Candy Crush, έχουμε συγκεκριμένες κινήσεις σε κάθε μία.

Είναι από τα παιχνίδια που αξίζει να έχεις στο κινητό σου για να σκοτώσεις την ώρα σου και διατίθεται δωρεάν μέσω του Play Store.

0 στο: "Two Dots: Η εναλλακτική πρόταση για τους εθισμένους στο Candy Crush"