Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2015

Socioball: Παίξε, δημιούργησε, μοιράσου!


Η αναζήτηση πρωτότυπων παιχνιδιών για το κινητό μας συνεχίζεται και αν και είχαμε καιρό να δούμε κάτι πραγματικά φρέσκο, το Socioball μας αποζημίωσε. Πρόκειται για ακόμη ένα παιχνίδι στην κατηγορία των puzzle, το οποίο διαθέτει κυριολεκτικά άπειρες πίστες!

Ο στόχος του Socioball λοιπόν είναι να οδηγήσουμε τη μπάλα από την εκκίνηση στον τερματισμό, ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια που βρίσκονται στο διάβα της. Για να τα καταφέρουμε έχουμε στη διάθεσή μας διάφορα "πλακάκια" τα οποία πρέπει να τοποθετηθούν στη διαδρομή κλείνοντας τρύπες και αλλάζοντας την πορεία στην μπάλα για να φτάσει στον τερματισμό. Κουμπιά που μετακινούν αντικείμενα, τραμπολίνα που εκτοξεύουν την μπάλα στον αέρα και portal που την τηλεμεταφέρουν είναι μερικά από αυτά που θα χρησιμοποιήσουμε αλλά υπάρχει πάντα μόνο ένας τρόπος λύσης για το κάθε επίπεδο.
Το παιχνίδι διαθέτει 60 μοναδικά επίπεδα, αλλά μας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε τα δικά μας και να τα ποστάρουμε στο Twitter. Η μαγεία της όλης υπόθεσης είναι ότι στο Tweet περιλαμβάνεται και ο "κώδικας" της πίστας και έτσι αν κάποιος άλλος το έχει εγκατεστημένο, μπορεί να την κατεβάσει και να την παίξει! Εξ' ου και το όνομα Socioball.

Διαθέτει λοιπόν δύο πρωτότυπα χαρακτηριστικά και κυκλοφορεί δωρεάν στο Play Store. Δοκιμάστε το όπως και δήποτε!

0 στο: "Socioball: Παίξε, δημιούργησε, μοιράσου!"