Kimovil.com: Το Skroutz της Κίνας θα σε βοηθήσει να αγοράσεις smartphone στη σωστή τιμή


Όταν ψάχνεις για νέο smartphone και θέλεις να κάνεις τη σωστή αγορά, δεν αρκεί πια μια βόλτα στα μαγαζιά όπως κάναμε παλιότερα. Οι επιλογές είναι πάρα πολλές, τα καταστήματα ακόμη περισσότερα και για να βρεις την καλύτερη τιμή, μονόδρομος είναι το Skroutz και το BestPrice. Πολλοί όμως από εμάς αγοράζουμε από την Κίνα, όπου η ποιότητα είναι πλέον δεδομένη και οι τιμές απλά "δεν υπάρχουν". Για εμάς λοιπόν υπάρχει το Kimovil.com, το αντίστοιχο Skroutz για τις κινέζικες επιλογές μας.

Το Kimovil λοιπόν μοιάζει με αυτό που έχουμε συνηθίσει στο ελληνικό Skroutz, αλλά είναι πολύ ανώτερο σε όλα τα επίπεδα. Βασική του υπηρεσία είναι να μας βοηθήσει να συγκρίνουμε κυρίως κινέζικα smartphone και να βρούμε την καλύτερη τιμή για να τα αποκτήσουμε από το σωστό κατάστημα.

Η κάθε μία από τις 1300 περίπου συσκευές βρίσκεται σε ξεχωριστή σελίδα με όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες όπως τα τεχνικά χαρακτηριστικά, φωτογραφίες και τα διαθέσιμα καταστήματα που μπορούμε να το αγοράσουμε. Για κάθε μία από αυτές, υπάρχει βαθμολογία η οποία βγαίνει από τα πέντε σημαντικότερα στοιχεία (κατασκευή, επεξεργαστής, κάμερα, συνδεσιμότητα, μπαταρία), ενώ εντύπωση προκαλεί η προβολή του σκορ στο Antutu για κάθε συσκευή, αλλά και η δυνατότητα εκτύπωσης ενός χάρτινου 3D μοντέλου, για να δούμε πώς είναι η συσκευή στο χέρι μας!Αυτά σε περίπτωση που έχουμε αποφασίσει τι θέλουμε να πάρουμε. Αν όχι, το Kimovil διαθέτει λεπτομερέστατα φίλτρα για να βρούμε ακριβώς αυτό που θέλουμε, ενώ για τους κυμπάρηδες που θέλουν απλά το καλύτερο, υπάρχει λίστα με το Top 10 των συσκευών, όπου θα βρούμε τις καλύτερες συσκευές με βάση το σκορ στο Antutu, την ποιότητα της κάμερας, την κατασκευή τους (for sportsmen), την τιμή τους και άλλα, ενώ υπάρχει και μία λίστα με επιλογές των συντελεστών του site.


Τέλος αξίζει να πούμε ότι το Kimovil είναι ένα ισπανικό site και έτσι επειδή βρίσκεται στην Ευρώπη, μας δίνει τις τιμές σε ευρώ και μας δίνει συμβουλές για τελωνεία, ενώ όσον αφορά τα καταστήματα, είδαμε πολλά από τα λεγόμενα καλά site, για τα οποία υπάρχουν και εκπτωτικά voucher! Είναι εντυπωσιακά πλήρες και πραγματικά πρόκειται για ένα απαραίτητο εργαλείο για όσους ψωνίζουν από την Κίνα.

Τσεκάρετέ το στο www.kimovil.com/en.

Διαβάστε επίσης...

OnePlus 7 Pro | Εξαιρετικό σε όλα του, αλλά το παίρνεις με 700 ευρώ;

Φεύγω από την Google | Παίρνουμε επαφές και μηνύματα από τη Google και τα μεταφέρουμε στο Signal και σε δικό μας υπολογιστή ή server

Raspberry Pi | Φτιάχνουμε τη δική μας retro κονσόλα arcade παιχνιδιών με το Recalbox και με κόστος μόλις 25 ευρώ!

Οδηγός αγοράς | Τα καλύτερα Android smartphone του 2018 για το 2019

Πέντε τρόποι για να ξεκλειδώσεις τη συσκευή σου αν έχεις ξεχάσει το Μοτίβο ή το PIN

Sharp Aquos Crystal: Το smartphone που ψάχνουμε μόλις δημιουργήθηκε από τη Sharp

ΗΠΑ εναντίον Huawei | Ποιος χάνει και ποιος κερδίζει στο νέο τεχνολογικό / πολιτικό πόλεμο;

Galaxy Fold | Το αναδιπλούμενο smartphone της Samsung είναι πανέμορφο αλλά καθόλου πρακτικό

Samsung Galaxy S10 | Είναι χωρίς αμφιβολία ο βασιλιάς του Android και αυτοί είναι οι λόγοι

Android Basics | Τι είναι το πρόγραμμα Android One, ποια τα πλεονεκτήματα και ποια τα αρνητικά του;