Δες ζωντανά πώς θα είναι το σπίτι σου βαμμένο, πριν καν αγοράσεις τα χρώματα με το Vivechrom Visualizer!


Αν έχετε μπει ποτέ στη διαδικασία να βάψετε το σπίτι σας, θα έχετε εξακριβώσει ότι το δυσκολότερο είναι η επιλογή των χρωμάτων και όχι η χειρωνακτική εργασία. Ένα λάθος και χάνεις αμέσως χρήμα, ενώ το σπίτι έχει πλέον μία όψη που δεν είναι αυτή που φανταστήκες εξ' αρχής. Όσοι έχουν την εφαρμογή της Vivechrom όμως μπορούν να δουν ζωντανά το χρώμα στον τοίχο πριν καν το αγοράσουν!

Το Visualizer χρησιμοποιεί την τεχνολογία της επαυξημένης πραγματικότητας (Augmented Reality) με την οποία μπορούμε μέσα από την κάμερα της συσκευής, να δούμε αντικείμενα στο χώρο χωρίς να υπάρχουν στην πραγματικότητα. Συγκεκριμένα μας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξουμε έναν συγκεκριμένο τοίχο και με ένα άγγιγμα να τον βάψουμε το χρώμα της επιλογής μας. Μπορούμε επίσης να "βάψουμε" όλο το δωμάτιο με διαφορετικά χρώματα αν θέλουμε και να το περπατήσουμε ζωντανά, βλέποντας πάντα μέσα από την κάμερα πώς θα είναι οι τοίχοι και τα ταβάνια, μετά το βάψιμο.


Η εφαρμογή έχει ακόμη τη δυνατότητα να αναγνωρίσει ένα χρώμα που έχουμε στο χώρο, για παράδειγμα των μαξιλαριών στον καναπέ και να μας προτείνει παρόμοιες αποχρώσεις που θα ταιριάζουν μαζί τους! Μπορούμε να αποθηκεύσουμε σε εικόνες αυτό που βλέπουμε για να πάρουμε και μια δεύτερη γνώμη, ενώ όλες οι αποχρώσεις έχουν έναν συγκεκριμένο κωδικό, για να μπορούμε αργότερα να πάμε σε ένα κατάστημα για να τις αγοράσουμε. Αν μας έβαφε αυτόματα και το σπίτι, μια χαρά θα ήταν!


Άλλη μία εφαρμογή που λύνει συγκεκριμένα προβλήματα και μας αποδεικνύει ότι η συσκευή που έχουμε στην τσέπη μας δεν είναι απλά ένα τηλέφωνο. Θα τη βρείτε δωρεάν στο Play Store.

Σχόλια

  1. Με τον πόνο μας παίζεις ρε Doc; :P Μακάρι να 'χαμε ένα g4 τώρα. Αν και με τη νέα Cloudy2 3.1 το g2 μου έγινε αγνώριστο, λες και κυκλοφόρησε τώρα :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον τελευταίο καιρό Chris χρησιμοποιώ το shareit από το playstore για κοινή χρήση όλων τών συσκευών (+pc windows Xp,7,8,8.1) πολύ πιο γρήγορα κι από το bluetooth χωρίς όριο, και χωρίς τη χρήση απαραίτητα Internet. Για χρήση με pc απλά το κατεβάζουμε & στο pc..Δεν ξέρω αν το έχεις δει,πραγματικά γρήγορο υποστηρίζει txt,html,word,excel,ppt κλπ...Το portal είναι πολύ καλό απλά χρειάζεται το wifi..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τρομερό το συναίσθημα όταν αλλάζεις ROM. Σα να έχεις αγοράσει καινούριο τηλέφωνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. για το νοτε 2 που εχω λεει οτι δεν ειναι συμβατη η συσκευη.κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψή σου ή κάνε την ερώτησή σου ελεύθερα, ακολουθώντας όμως τους στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας.

Δείτε επίσης...

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter