Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015

Phonograph: Ίσως το πιο εμφανίσιμο music player σήμερα στο Android


Από τη μετάβαση του Android στην έκδοση 5.0 και μετά, το αγαπημένο μας λειτουργικό σύστημα έγινε επιτέλους και το πιο όμορφο χάρη στο material design. Δυστυχώς όμως πολλές εφαρμογές δεν έχουν αλλάξει εμφανισιακά για να ταιριάζουν στο νέο στυλ και έτσι χαλάει η όλη εμπειρία χρήσης. Αν λοιπόν ψάχνετε για έναν πλήρη music player που είναι ταυτόχρονα και σούπερ ντιζαϊνάτος, το Phonograph είναι η σωστή επιλογή.

Το Phonograph εφαρμόζει το material design καλύτερα ακόμα και από το Google Music, με όλες τις σκιές, τα χρώματα και τα animation που περιλαμβάνονται στο API του Android 5.0. Διαθέτει δυναμική εναλλαγή χρωμάτων στο μενού ανάλογα με τη μουσική που ακούμε, ενώ μπορούμε να ορίσουμε και τα δικά μας χρώματα για να του δώσουμε μία πιο προσωπική πινελιά.

Εννοείται όμως ότι η εμφάνιση δεν είναι το παν και έτσι το Phonograph διαθέτει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά που χρειαζόμαστε για να ακούσουμε σωστά τη μουσική μας όπως:


  • ισοσταθμιστή (equalizer),
  • σύνδεση με το Last.fm για αυτόματο κατέβασμα πληροφοριών του κάθε καλλιτέχνη,
  • tag editor για να μπορούμε να διορθώσουμε τυχόν λάθη στις πληροφορίες των κομματιών και
  • widget για homescreen και lockscreen.


Είναι ακόμη σε δοκιμαστική φάση αλλά λειτουργεί καταπληκτικά και όπως μας ενημερώνει ο δημιουργός του, ετοιμάζονται και άλλα χαρακτηριστικά για να προστεθούν στην πορεία.

Θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store.

5 στο: "Phonograph: Ίσως το πιο εμφανίσιμο music player σήμερα στο Android"