ZTE Blade S6 Plus: H ποιοτική 4G πρόταση από τη ZTE στις 5.5'' με κόστος στα 250 ευρώ


Δεν αποτελεί πλέον είδηση ότι οι κινέζικες εταιρίες θριαμβεύουν στο χώρο των smartphone λόγω του Android, με πολλές από αυτές να ξεχωρίζουν ακόμη περισσότερο από τις άλλες. Η ZTE ήταν ήδη γνωστή στο χώρο φέρνοντας μερικές καλές συσκευές στην ελληνική αγορά τα τελευταία χρόνια και φέτος κάνει στροφή στην "οικονομική ποιότητα" με το ZTE Blade S6 Plus.

Χαρακτηριστικά

  • Επεξεργαστής: Οκταπύρηνος Qualcomm Snapdragon 615 @ 1.7GHz A53 & 1.0GHz A53
  • GPU: Adreno 405
  • Μνήμη: 2GB RAM - 16GB αποθήκευση (microSD)
  • Οθόνη: IPS 5.5" @ 1280 x 720p (267ppi)
  • Κάμερα: Πίσω 13MP με autofocus και LED flash - Μπροστά 5MP
  • Συνδεσιμότητα: 4G, WiFi, Bluetooth 4.0, GPS, FM radio, dualSIM
  • Μπαταρία: 3000mAh
  • Διαστάσεις: 155 x 78 x 7.7mm - 139.3g
  • Λειτουργικό σύστημα: Android 5.0.2 Lollipop (MiFavor 3.0 UI)


Η ZTE είναι από τους ποιοτικούς Κινέζους που έχουν ήδη κάνει το μεγάλο βήμα στην παγκόσμια αγορά και έτσι δε μας κάνει έκπληξη η ποιότητα του. Χρησιμοποιούμε όμως τη φράση "οικονομική ποιότητα" γιατί έχει κρατήσει τον πήχη χαμηλά σε μερικά πράγματα, για να μείνει και η τιμή σε χαμηλά επίπεδα.

Ένα από αυτά είναι η οθόνη στα 720p την οποία δύσκολα συναντάμε σε συσκευές 5.5 ιντσών, ενώ και η έλλειψη χωρητικότητας άνω των 16GB είναι προς αυτή την κατεύθυνση. Παρ' όλα αυτά όμως η συσκευή φέρει έναν από τους νέους οκταπύρηνους επεξεργαστές της Qualcomm, ενώ από άποψη συνδεσιμότητας της λείπει μόνο το NFC. Θα μπορούσαμε λοιπόν να πούμε ότι η ZTE έχει δώσει προσοχή στα απολύτως απαραίτητα.


Όσον αφορά τώρα την ποιότητα κατασκευής, από τις φωτογραφίες και μόνο φαίνεται ότι είναι ιδιαίτερα προσεγμένη, με το αλουμινένιο πίσω μέρος και τα στρογγυλεμένα πλαϊνά να είναι φυσικά επηρεασμένα από το iPhone 6. Προσθέστε επίσης ότι φοράει και την τελευταία έκδοση του Android και η συσκευή είναι μια χαρά για τα λεφτά της!

Τα 250 ευρώ λοιπόν δεν είναι άσχημα για όλο αυτό που περιγράψαμε και μπορούμε να το αποκτήσουμε από το eBay όπου πωλείται επίσημα για περιορισμένο χρονικό διάστημα και εννοείται γίνονται αποστολές και στην Ελλάδα. Προλάβετε!

Σχόλια

  1. Διορθωση: 13MP ειναι η πισω καμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι εννοεις ελειψη χωρητικοτητας ανω των 16 Gb chris??Μιλας για εσωτερικη?Γιατι η συγκεκριμενη δεχεται εως 64 Gb SD..Σε αυτη τη συσκευη αλλαξε πολιτικη και σωστα εκανε, τη καθιερωμενη βλακεια να μη δεχεται SD.Η γνωμη μου ειναι πως προκειται για πολυ καλη λυση συμφωνα με την εποχη και τα οικονομικα στη χωρα πλεον,θα ηθελα βεβαια 1Gb Ram επιπλεον[δεν καταλαβαινω το μυαλο τους και γιατι εχουν κολλημα να δινουν συσκευες με πολυ καλους επεξεργαστες και μονο 1 η 2 gb ram]....Ποσο πανω κατω γλυτωνεις chris αν παραγγειλεις μεσω internet ξερεις??Ειναι μικρη η διαφορα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φαίνεται στιβαρή κατασκευή, και η τιμή μάλλον θα διαμορφωθεί ποιο χαμηλά! αρκετά δελεαστικό... αχ με βάζεις σε λούκι χαχαχαχχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακόμα δεν το πήρες το android watch και πάλι θες να αλλάξεις ;!;!; :) :)
    Απλά αδιόρθωτος :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μιλάω για την εσωτερική μνήμη που για πολλούς δεν είναι πλέον αρκετή στα 16GB. Για τη RAM διαφωνώ εν μέρει. Και εγώ θα ήθελα όσο περισσότερη γίνεται αλλά και τα 2GB είναι πολύ καλά σήμερα.


    Η συγκεκριμένη συσκευή πωλείται μόνο μέσω ίντερνετ οπότε η τιμή που βλέπεις είναι η καλύτερη που μπορείς να βρεις προς το παρόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το τηλ το έχω στα χέρια εδώ και δύο μέρες, αγορασμένο από gearbest EU , μου ήρθε μέσα σε 10 μέρες με DHL από Γερμανία , στα 214 δολάρια.
    Είναι πάρα πολύ καλό, όμορφο, άψογη ποιότητα συναρμολόγησης, εξαιρετική οθόνη, αφή, πολύ γρήγορο και με πολύ καλή κάμερα ακόμα και σε νυχτερινές φωτό, εξαιρετικό GPS ( κλείδωσε 12 από τους 24 δορυφόρους που βρήκε σε 10'') χωρίς να έχω ανοιχτά δεδομένα ή wifi.
    Το έκανα αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση της LL 5.0.2 η οποία έχει και Ελληνικά, η ρομ είναι σχετικά καθαρή.
    Μπαταρία ακόμα δεν έχω τελική άποψη , λογικά θα τα πηγαίνει καλά. Το μόνο που μένει είναι να βρεθεί τρόπος root.
    Mε λίγα λόγια , όποιος θέλει κάτι ποιοτικό και στις 5'' , χωρίς να κάνει παραχωρήσεις σε τίποτα, μάλλον είναι η καλύτερη επιλογή αυτή την στιγμή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξερω οτι μονο μεσω internet η συγκεκριμενη Chris.Γενικα ρωταω αν οι αγορες μεσω internet εχουν μεγαλη διαφορα,γιατι αν γλυτωνεις ολο κι ολο ενα πενηνταρικο δεν νομιζω πως αξιζει ο κοπος και το ρισκο..Ναι και τα 2 GB RAM καλα ειναι αν σκεφτουμε ποσες τετραπυρηνες κυκλοφορουν με 1gb ram...Η συμφωνια της zte με τη Google θα φερει ακομα καλυτερες συσκευες και ποιοτικες στο μελλον νομιζω σε χαμηλες τιμες.Καιρος να λογικευθει η Samsung αλλιως θα εχει προβλημα ιδιως με αυτη την οικονομικη κατασταση παγκοσμιως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 214 δολαρια???Μηπως κανεις καποιο λαθος??214 δολ. ειναι περιπου 150-160 ευρω και δεν νομιζω να πωλειται αυτη η συσκευη τοσο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναι, δικό μου λάθος........μιλάω για το S6 όχι για το plus

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Chris μου λες τη γνώμη σου για το Samsung tablet pro-T520?Είναι στα 279€ με octacore Exynos στα 1,9+1,3 GHz +2gb ram και αν.οθόνης 2560χ1600 +μπαταρία 8220..Αυτό με τους cortex με χαλάει λίγο chris,θα θελα τη γνώμη σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Chris ψαχνω τη stock rom του ZTE Vec 4G και δεν υπαρχει πουθενα! Στον ιστοτοπο της zte υπαρχουν ολα τα firmware εκτος αυτου!!Εταιρεια αχρηστων...κυκλοφορανε&πουλανε συσκευη χωρις το επισημο firmware αναρτημενο..Αν το εχεις δει καπου chris δωσε το link σε παρακαλω αν και αμφιβαλω αν υπαρχει καπου..ty

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν το βλέπω και εγώ πουθενά να υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψή σου ή κάνε την ερώτησή σου ελεύθερα, ακολουθώντας όμως τους στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας.

Δείτε επίσης...

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter