Τετάρτη, 15 Απριλίου 2015

Έπιπλα με ενσωματωμένο ασύρματο φορτιστή από σήμερα στην ΙΚΕΑ!


Η ΙΚΕΑ πρωτοπορεί δείχνοντας ότι αντιλαμβάνεται τον παλμό της εποχής και μας φέρνει πρώτη στην Ελλάδα έπιπλα με ενσωματωμένους ασύρματους φορτιστές! Ξεχάστε πλέον τα καλώδια στο πάτωμα και αφήστε απλά το κινητό σας στο κομοδίνο για να φορτίσει, λίγο πριν κοιμηθείτε.

Η γκάμα προϊόντων είναι ακόμη μικρή αλλά περιλαμβάνει κομμάτια αρκετών ειδών για το σπίτι μας, μεταξύ των οποίων, απλούς φορτιστές οι οποίοι είναι φορητοί και μπορούμε να τους πάρουμε μαζί μας, επιδαπέδια και επιτραπέζια φωτιστικά για το σπίτι και το γραφείο,


κομοδίνα για το υπνοδωμάτιο, χωνευτούς φορτιστές τους οποίους μπορούμε να ενσωματώσουμε στα δικά μας έπιπλα, ανοίγοντας τρύπες προφανώς και


θήκες για κινητά που δεν υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση (προς παρόν Samsung και Apple).


Όσον αφορά τις τιμές, καταλαβαίνετε ότι είναι λιγάκι τσιμπημένα προς το παρόν, καθώς είναι τα πρώτα που έρχονται στην Ελλάδα και συμφέρει πιο πολύ η αγορά ενός επίπλου, παρά ενός σκέτου φορτιστή.

Θα τα βρείτε στην επίσημη σελίδα της ΙΚΕΑ στην Ελλάδα, αλλά και στα καταστήματά της και είναι σίγουρο ότι θα σας πούμε περισσότερα για αυτά στο μέλλον αφού σίγουρα ένα από αυτά θα το αρπάξουμε άμεσα.

13 στο: "Έπιπλα με ενσωματωμένο ασύρματο φορτιστή από σήμερα στην ΙΚΕΑ!"