Δευτέρα, 6 Απριλίου 2015

Dual!: Ένα πρωτότυπο shooting game που δίνει νέο νόημα στα multiplayer παιχνίδια του Android... και του iOS


Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το να παίζεις παιχνίδια με αντίπαλο ένα φίλο σου. Από τράπουλα μέχρι video game, η επιτυχία για το νικητή και η καζούρα στον ηττημένο αποτελούν μικρές απολαύσεις της ζωής. Με το Dual! η απόλαυση αυτή μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερη, καθώς αποτελεί ένα από τα πιο πρωτότυπα και ενδιαφέροντα shooting game του Android.

Το Dual! παίζεται αποκλειστικά από δύο παίκτες που συνδέουν τις συσκευές τους σε τοπικό δίκτυο μέσω WiFi, με τον κάθε ένα από αυτούς να χειρίζεται ένα αεροπλάνο που προσπαθεί να διαλύσει αυτό του αντιπάλου. Η πρωτοτυπία της υπόθεσης είναι ότι οι παίκτες στέκονται αντικριστά και το παιχνίδι σου δίνει την αίσθηση ότι ξεπερνάει τα όρια της οθόνης του κινητού.


Χειριζόμαστε το αεροπλάνο μας στρίβοντας τη συσκευή δεξιά και αριστερά ή μπρος και πίσω, και πυροβολούμε τον αντίπαλο πατώντας στην οθόνη, κάτι που ενεργοποιεί όλο το σώμα και σε κάνει να αισθάνεσαι ότι είσαι μέσα στο παιχνίδι! Φυσικά ο νικητής είναι αυτός που θα καταφέρει να επιζήσει το αεροπλάνο του, ενώ υπάρχει και ένα παιχνίδι συνεργασίας, με το οποίο οι δύο παίκτες μάχονται για να προστατεύσουν το χώρο ανάμεσα στις δύο συσκευές!

Σημαντικό είναι επίσης ότι το παιχνίδι υπάρχει και στο Android αλλά και το iOS και έτσι δεν έχει σημασία τι συσκευή διαθέτουν οι δύο παίκτες. Είναι πραγματικά πάρα πολύ ευχάριστο αν και δεν έχει κάποιο σενάριο, αλλά σάμπως το FIFA και το Pro που μαζευόμαστε στα σπίτια να παίξουμε με παρέα, έχουν;  Θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store.

0 στο: "Dual!: Ένα πρωτότυπο shooting game που δίνει νέο νόημα στα multiplayer παιχνίδια του Android... και του iOS"