Τετάρτη, 1 Απριλίου 2015

Daddy Long Legs: Μάθε να περπατάς σε ένα ξεκαρδιστικό παιχνίδι από τα λίγα στο Android


Είναι κάποια παιχνίδια που δεν έχουν τρομερή πλοκή, ούτε σούπερ γραφικά και πολλά από αυτά κανένα απολύτως νόημα, αλλά είναι τόσο κολλητικά και αστεία που θέλεις να τα παίζεις ξανά και ξανά. Ο βασιλιάς αυτών των παιχνιδιών θα μπορούσε να είναι το "Daddy Long Legs" που σκοπό έχει να μας μάθει να... περπατάμε!

Ο σκοπός του παιχνιδιού είναι απλός, βοήθησε τον τύπο με τα ψηλά πόδια να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται, χωρίς να φάει τα μούτρα του. Εύκολο στη σκέψη όμως δύσκολο στην πράξη, καθώς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε είναι κάθε φορά που αγγίζουμε την οθόνη να αλλάζει το πόδι που έρχεται μπροστά! Η συνέχεια είναι ξεκαρδιστική αφού θα πεθάνετε στα γέλια βλέποντάς τον να πέφτει με όλους τους δυνατούς τρόπους, ενώ το αίσθημα της επιτυχίας κάθε φορά που ξεπερνάμε το προηγούμενο high score είναι πραγματικά μοναδικό.


Επίσης στην πορεία της διαδρομής μαζεύουμε δωράκια, τα οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να ντύσουμε το χαρακτήρα μας, ενώ πολύ σημαντικό για την εξέλιξη του παιχνιδιού είναι να... καυχηθούμε (Brag) στο Facebook ή το Twitter για το πόσο μακριά φτάσαμε τελικά.

Είναι από τα πιο ηλίθια (με την καλή έννοια) παιχνίδια που έχουμε δει στο Android και σίγουρα δε θα διαρκέσει και πολύ το ενδιαφέρον σας για αυτό, αλλά όσο το κρατήσετε θα το απολαύσετε. Θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store.

2 στο: "Daddy Long Legs: Μάθε να περπατάς σε ένα ξεκαρδιστικό παιχνίδι από τα λίγα στο Android"