Ζήσε το ταξίδι του Φιλέα Φογκ από το ''Ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες'' μέσα από το καταπληκτικό 80 Days!


Ελπίζω πως θα συμφωνήσουμε ότι το να διαβάζεις βιβλία είναι κάτι μαγικό, καθώς έχεις τη δυνατότητα να πλάσεις την ιστορία στο μυαλό σου, όπως εσύ θέλεις. Πώς θα ήταν όμως αν τα βιβλία ήταν διαδραστικά και μπορούσες να επέμβεις στην ιστορία τους; Κάτι τέτοιο συμβαίνει στο 80 days, το οποίο παίρνει το κλασσικό βιβλίο του Ιουλίου Βερν "Ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες" και το μετατρέπει σε ένα σύγχρονο παιχνίδι.

Στο 80 Days λοιπόν παίρνουμε το ρόλο του Πασπαρτού, του πιστού ακόλουθου του Φιλέα Φογκ, ο οποίος έχει αποδεχτεί ένα στοίχημα που τον προκαλεί να κάνει το γύρο του κόσμου σε 80 μέρες. Η δουλειά μας είναι να διαχειριστούμε τις αποσκευές, το ταμείο και γενικά να κάνουμε τη ζωή του Φιλέα ευκολότερη, ενώ ο ρόλος μας είναι απαραίτητος και στο σχεδιασμό του ταξιδιού.


Σε κάθε πόλη που σταματάμε μπορούμε να κάνουμε τη βόλτα μας και να μάθουμε την ιστορία της, συνομιλώντας με τους κατοίκους που συναντάμε στο δρόμο. Μπορούμε επίσης να επισκεφτούμε την αγορά για να αγοράσουμε και να πουλήσουμε αντικείμενα, αλλά και να γεμίσουμε τις βαλίτσες μας με νέα πράγματα, τα οποία θα μας βοηθήσουν στη διάρκεια του ταξιδιού.


Η συνομιλία μας με τους κατοίκους εκτός από ενδιαφέρουσα είναι και σημαντική, καθώς ανάλογα με τις απαντήσεις που επιλέγουμε, μαθαίνουμε νέα μονοπάτια και δρομολόγια μεταφορικών μέσων, για να πάμε στην επόμενη πόλη. Έτσι ποτέ δεν ξέρουμε σε ποια πόλη θα μας οδηγήσει η ιστορία και αν ολοκληρώσουμε το ταξίδι μας και θέλουμε να το ξαναπαίξουμε, δεν υπάρχει περίπτωση να ακολουθήσουμε τον ίδιο δρόμο καθώς οι πόλεις είναι αμέτρητες.

Πρόκειται λοιπόν για μία διαδραστική έκδοση της γνωστής ιστορίας, την οποία μπορούμε να διαβάσουμε και να γνωρίσουμε διάφορες πόλεις στον κόσμο, την εποχή του 1872. Συνοδεύεται και από καλοφτιαγμένα 3D γραφικά και πανέμορφες ζωγραφιές στις "σελίδες", ενώ η ιστορία έχει το μέγεθος μισού εκατομμυρίου λέξεων, άρα είναι ατελείωτη!


Είναι πραγματικά ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και πρωτότυπα παιχνίδια στο Android και θα το βρείτε με 3,80€ στο Play Store, ενώ αυτές τις μέρες μπορείτε να το αποκτήσετε και από το Humble Bundle.

Σχόλια

  1. exw to HTC 310 exw dokima kai to programa auto kai ola ta programata kai to mono pou katafera einai na spasw tin o8oni ligo sta plagia apo to bale bgale to kinito ston upologisti mou epese poios mporei na me boi8isi ???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για την οθόνη, δεν μπορώ να σε βοηθήσω, αλλά για το root δοκίμασε το KingoRoot ή το Root Genius μιας και η συσκευή έχει Mediatek επεξεργαστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψή σου ή κάνε την ερώτησή σου ελεύθερα, ακολουθώντας όμως τους στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας.

Δείτε επίσης...

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter