Δευτέρα, 2 Μαρτίου 2015

Φτιάξε το δικό σου theme για την Xperia συσκευή σου με το επίσημο Theme Creator tool της Sony


Η Sony είναι από τις λίγες εταιρίες που υποστηρίζει σε όλα τα επίπεδα τις συσκευές της αλλά και τους προγραμματιστές που ασχολούνται με αυτές και το νέο Theme Creator εργαλείο είναι η απόδειξη ότι αυτή η σχέση συνεχίζεται και επεκτείνεται μέρα με τη μέρα.

Πρόκειται για ένα εργαλείο γραμμένο σε Java με το οποίο μπορούμε να δημιουργήσουμε το δικό μας theme στον υπολογιστή μας, εξάγοντάς το αργότερα σε ένα format που θα μπορεί να εγκατασταθεί στην Xperia συσκευή μας. Με αυτό μπορούμε να αλλάξουμε όλα τα βασικά εικονίδια, τα χρώματα των μενού, των παραθύρων και του launcher με ευκολία καθώς διαθέτει μία βάση με πάνω από 300 γραφικά στοιχεία, ενώ μπορούμε να δημιουργήσουμε τα δικά μας στο Adobe Photoshop και να τα εισάγουμε αργότερα για να επεκτείνουμε ακόμη περισσότερο τη συλλογή μας και να δημιουργήσουμε κάτι ολοκληρωτικά δικό μας.

Το προγραμματάκι διαθέτει επίσης ενσωματωμένο preview για εύκολη προβολή του theme μας χωρίς να χρειάζεται να το εγκαταστήσουμε στη συσκευή μας, ενώ με ένα κλικ μπορούμε να το εξάγουμε σε αρχείο apk για να το εγκαταστήσουμε άμεσα.

Όπως αναφέρει η Sony μπορούμε να δημιουργήσουμε τα δικά μας theme είτε για εμπορική χρήση,να τα πουλήσουμε δηλαδή, είτε για να διαφημίσουμε κάτι, ένα video game για παράδειγμα. Μπορούμε να το κατεβάσουμε άμεσα στο επίσημο deleveloper's blog της Sony, όπου θα βρούμε οδηγίες, βοήθειες και ένα forum ειδικά φτιαγμένο για αυτό το σκοπό.

5 στο: "Φτιάξε το δικό σου theme για την Xperia συσκευή σου με το επίσημο Theme Creator tool της Sony"