Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015

''This is not a test'': Ένα πρωτότυπο κόμικ επιβίωσης στο οποίο αποφασίζεις εσύ την πλοκή της ιστορίας!


Είναι ωραίο πράγμα να διαβάζεις τα κόμικ με τους αγαπημένους σου ήρωες, αλλά ακόμη καλύτερο να αποφασίζεις εσύ για την έκβαση της ιστορίας τους. Στο "This is not a test" μπορούμε να απολαύσουμε αυτή την εμπειρία καθώς οι επιλογές μας έχουν άμεση σχέση με το αν θα επιζήσει ο ήρωάς μας ή όχι.

Πρόκειται για μία ιστορία η οποία διαδραματίζεται τις ημέρες που ο κόσμος μας θα καταστραφεί, με εκρήξεις να ακούγονται από παντού και ένα θανάσιμο αέριο να κυκλοφορεί στην ατμόσφαιρα. Εμείς καλούμαστε να αποφασίσουμε τις κινήσεις που πρέπει να κάνει ο ήρωάς μας για να επιβιώσει, διαλέγοντας μία από τις επιλογές που διατίθενται. Σημαντικές για την εξέλιξη της ιστορίας είναι οι ικανότητες του ήρωα που πρέπει να επιλέξουμε στην αρχή, με μερικές από αυτές να είναι η καλή οδήγηση, ο καλός χειρισμός όπλων, ενώ κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μπορούμε να μαζέψουμε αντικείμενα τα οποία θα μας βοηθήσουν να σώσουμε εκτός από τον εαυτό μας και άλλους ανθρώπους.


Όπως καταλαβαίνετε είναι ένα παιχνίδι που μπορείς να το παίξεις πολλές περισσότερες από μία φορές, καθώς η εξέλιξη είναι πάντα διαφορετική, ενώ η ιδέα του κόμικ είναι πολύ πρωτότυπη και ευχάριστη με τα σχέδια να είναι ζωγραφισμένα στο χέρι.

Θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store και θα το χαρείτε όσο λίγα παιχνίδια στο Android.

5 στο: "''This is not a test'': Ένα πρωτότυπο κόμικ επιβίωσης στο οποίο αποφασίζεις εσύ την πλοκή της ιστορίας!"