Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015

Table Tennis Touch: Για τους λάτρεις του ping pong που εκτιμούν τα καλά γραφικά


Μεγάλο άθλημα το ping pong (επιτραπέζια αντισφαίριση) και διασκεδαστική γυμναστική αν παίζεις ερασιτεχνικά με κανένα φίλο σου. Επειδή όμως αν ξεκινήσεις δε σταματάς εύκολα, υπάρχει το εξαιρετικό Table Tennis Touch στο Android για να συνεχίσεις από τον καναπέ σου!

Το Table Tennis Touch έγινε πολύ γρήγορα ένα από τα αγαπημένα μας παιχνίδια στο Android και αυτό γιατί είναι απίστευτα ρεαλιστικό, διαθέτει τρομερά γραφικά και είναι... δύσκολο σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια του είδους που αργά ή γρήγορα τα μαθαίνεις! Μπορείς να κάνεις μια απλή προπόνηση ή να ξεκινήσεις μία ολόκληρη καριέρα από το μηδέν, ενώ για το ενδιάμεσο υπάρχουν και τα πανέξυπνα 12 mini game για να γεμίσουμε το χρόνο μας ευχάριστα. Πιο πολύ αυτά θα παίξετε δηλαδή.


Διαθέτει επτά γήπεδα εξαιρετικής ποιότητας γραφικών που δύσκολα βλέπεις στο Android, 32 αντιπάλους με το δικό τους στυλ και τεχνητή νοημοσύνη και πολλά τουρνουά για να κερδίσουμε, ενώ σύντομα έρχεται και το multiplayer mode για να μπορούμε να παίξουμε ανά πάσα αντίπαλοι με τον κολλητό μας.

Είναι ένα από τα καλύτερα αθλητικά παιχνίδια στο Android, ενώ το μοναδικό του μειονέκτημα είναι ότι λειτουργεί μόνο σε συσκευές με Android 5 Lollipop(!!!). Θα το βρείτε στο Play Store με 3.99 ευρώ και δεν υπάρχει περίπτωση να το μετανιώσετε αγοράζοντάς το.

3 στο: "Table Tennis Touch: Για τους λάτρεις του ping pong που εκτιμούν τα καλά γραφικά"