Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015

Έφτασε και η σειρά της SlimROM να αναβαθμιστεί σε Android 5.0 με τα πρώτα πακέτα alpha έκδοσης να είναι διαθέσιμα


Οι καλές και δοκιμασμένες ROM που υποστηρίζουν πολλές συσκευές ταυτόχρονα είναι μετρημένες στα δάχτυλα και μία από αυτές είναι οπωσδήποτε η SlimROM. Πρόκειται για άλλη μία AOSP-based ROM με το δικό της προσανατολισμό, η οποία από σήμερα διαθέτει το πρώτο της πακέτο με Android 5.0 για 20+ συσκευές.

Η ομάδα της Slim συνηθίζει να ονομάζει τη ROM της σύμφωνα με την έκδοση που είναι βασισμένη και έτσι μετά τη SlimKat, έχουμε τώρα τη SlimLP. Εννοείται ότι πολλά από τα μοναδικά της χαρακτηριστικά δεν έχουν μεταφερθεί στη νέα έκδοση, αλλά ελπίζουμε να υπάρχει τουλάχιστον αυτό που την έχει κάνει να ξεχωρίσει, δηλαδή το απόλυτο μαύρο (The real dark slim).

Η συγκεκριμένη αναβάθμιση θα έρθει σε όσους χρησιμοποιούν το εβδομαδιαίο κανάλι (weekly) και αφορά προς το παρόν ούτε λίγο ούτε πολύ 40+ συσκευές αν λάβουμε υπόψιν τις διαφορετικές εκδόσεις του ίδιου μοντέλου (π.χ. HTC One international και HTC One Verizon).

Περισσότερες πληροφορίες για τη ROM μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα της.

42 στο: "Έφτασε και η σειρά της SlimROM να αναβαθμιστεί σε Android 5.0 με τα πρώτα πακέτα alpha έκδοσης να είναι διαθέσιμα"