Γίνε δήμαρχος στη δική σου πόλη με το SimCity BuildIt στο Android


Αν έχεις την εντύπωση ότι ο Μπουτάρης (δήμαρχος Θεσσαλονίκης) είναι όλη μέρα αραχτός στο γραφείο του και δεν κάνει τίποτα, πλανάσαι πλάνην οικτρά. Με το SimCity BuildIt θα ανακαλύψεις πόσο δύσκολο είναι να δημιουργήσεις μία λειτουργική πόλη με ευτυχισμένους κατοίκους και πόσο εύκολο είναι να την καταστρέψεις!

Η μεταφορά του ομώνυμου παιχνιδιού στο Android είναι γεγονός, σε μία νέα έκδοση σχεδιασμένη ειδικά για mobile συσκευές. Σκοπός είναι να χτίσουμε μία πόλη στην οποία οι κάτοικοι θα ζουν ευχαριστημένοι και να αντιμετωπίσουμε πραγματικά προβλήματα όπως την κίνηση στους δρόμους, φωτιές σε κτίρια και ρύπανση. Προσοχή γιατί οι κάτοικοι είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί, καθώς θέλουν να ζουν μακριά από τα εργοστάσια της πόλης, ενώ θέλουν να έχουν κοντά τους καταστήματα για να κάνουν τις αγορές τους, πάρκα για περιπάτους αλλά και  υπηρεσίες όπως την Πυροσβεστική, για να νιώθουν ασφάλεια. Κρατήστε τους ευχαριστημένους για να πληρώνουν τους φόρους τους.


Μία πόλη όμως παράγει και προϊόντα, τα οποία μπορούμε να εμπορευτούμε με άλλες πόλεις (μέσω σύνδεσης στο Facebook) και έτσι να κερδίσουμε χρήματα για να την αναβαθμίσουμε ακόμη περισσότερο. Αν τελικά όμως βαρεθούμε ή οι κάτοικοι αρχίζουν να μας τη δίνουν στα νεύρα, μπορούμε να τους υποβάλλουμε σε βασανιστήρια μέσω φυσικών καταστροφών και να δούμε πώς θα αντιδράσει η κοινωνία που δημιουργήσαμε.


Το παιχνίδι διαθέτει πάρα πολύ όμορφα 3D γραφικά, με αποκορύφωμα ότι τα κτίρια δε μοιάζουν το ένα με το άλλο, έτσι η πόλη μας είναι πραγματικά μοναδική. Οι απαιτήσεις επίσης είναι τόσο άμεσες που δε σε αφήνει να σταματήσεις και να το συνεχίσεις αργότερα, άρα μιλάμε για τρομερό κόλλημα. Θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store και προς Θεού, μην ξοδέψετε χωρίς λόγο τα πράσινα χαρτονομίσματα! Είναι ακριβά!

Σχόλια

Δείτε επίσης...

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter