Σάββατο, 10 Ιανουαρίου 2015

Ενεργοποιήστε το φακό εύκολα και γρήγορα σε περίπτωση ανάγκης


Ο φακός είναι μια από τις όχι και τόσο σημαντικές λειτουργίες της συσκευής μας, η οποία μπορεί όμως να μας βγάλει από μια δύσκολη θέση. Για αυτό το λόγο πρέπει να έχουμε τη δυνατότητα να τον ενεργοποιήσουμε εύκολα και γρήγορα, ακόμα και μέσα από την τσέπη μας. Γιατί λοιπόν να μην έχουμε ένα φυσικό πλήκτρο το οποίο θα ανοίγει το φακό ακόμα και όταν η οθόνη είναι απενεργοποιημένη;

Με το Power Button Flashlight αυτό γίνεται εύκολα, με την εφαρμογή να προσθέτει αυτή τη λειτουργία στο πλήκτρο power. Όταν η οθόνη είναι σβηστή, πατάμε τρεις φορές για να ενεργοποιήσουμε το φακό και έτσι έχουμε ανά πάσα στιγμή έτοιμο ένα φως έκτακτης ανάγκης. Σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές του είδους, η συγκεκριμένη λειτουργεί ακόμη και σε συσκευές στις οποίες δεν έχει γίνει root, έτσι δε χρειάζεται να χάσουμε την εγγύησή μας για μια τόσο απλή λειτουργία.

Όπως ο ελβετικός σουγιάς δεν είναι κανένα μεγάλο τεχνολογικό επίτευγμα, αλλά μπορεί να μας σώσει σε μια δύσκολη στιγμή, έτσι και το Power Button Flashlight, μπορεί να αποδειχτεί σωτήριο. Θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store.

51 στο: "Ενεργοποιήστε το φακό εύκολα και γρήγορα σε περίπτωση ανάγκης"