Δευτέρα, 1 Δεκεμβρίου 2014

Μιλήστε ελεύθερα και δωρεάν μέσω της εφαρμογής WhatsApp στο δίκτυο της Q!


Η καρτοκινητή Q έχει καθιερωθεί στη μνήμη μας ως η πλέον οικονομική εταιρία κινητής τηλεφωνίας, κάτι που αποδείχτηκε και από το συγκριτικό που κάναμε παλιότερα, από σήμερα όμως μας εξοικονομεί ακόμη περισσότερα με τη νέα της συνεργασία με την εφαρμογή WhatsApp.

Οι συνδρομητές της Q λοιπόν θα μπορούν από σήμερα να μιλάνε μέσω του WhatsApp messenger εντελώς δωρεάν, χωρίς δηλαδή να έχουν ενεργοποιήσει κάποιο πακέτο ίντερνετ για τη συσκευή τους. Εκτός από τα μηνύματα θα μπορούν φυσικά να στέλνουν εντελώς δωρεάν φωτογραφίες και βίντεο μέσω της εφαρμογής και όλα αυτά φυσικά on the go, χωρίς να ψάχνουμε κάθε τρεις και λίγο για WiFi δίκτυο.

Στα ψιλά γράμματα, η υπηρεσία διατίθεται δωρεάν σε όλους έως τις 28 Φεβρουάριο του 2015, ενώ από εκείνη την ημερομηνία και μετά αρκεί να βάλουμε μία κάρτα ανανέωσης οποιουδήποτε ποσού, για να έχουμε το δικαίωμα για άλλες 60 ημέρες! Προσέξτε επίσης όταν θα ανοίξετε τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας στη συσκευή σας, να απενεργοποιήσετε τον αυτόματο συγχρονισμό γιατί οι άλλες εφαρμογές που θα συνδεθούν στο ίντερνετ, θα σας χρεώσουν κανονικότατα.

Καλή κίνηση από τη Wind, μπράβο!

19 στο: "Μιλήστε ελεύθερα και δωρεάν μέσω της εφαρμογής WhatsApp στο δίκτυο της Q!"