Quizdom: Απλά το μεγαλύτερο παιχνίδι ερωτήσεων στην Ελλάδα


Αν προσπαθήσετε να θυμηθείτε τα τηλεπαιχνίδια που έχουν περάσει κατά καιρούς από την ελληνική τηλεόραση, θα διαπιστώσετε ότι τα πιο πετυχημένα ήταν τα παιχνίδια γνώσεων. Μας αρέσει να απαντάμε σε ερωτήσεις και να επιδεικνύουμε τις γνώσεις μας και το Quizdom είναι ίσως η καλύτερη εφαρμογή για να αναδείξουμε τον ξερόλα μέσα μας.

Είναι απλά ένα παιχνίδι γνώσεων στο στυλ του "Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος", αλλά ο τρόπος που έχει στηθεί είναι που το κάνει τόσο ενδιαφέρον και εθιστικό. Παίζουμε πάντα ενάντια σε κάποιον πραγματικό χρήστη και το κάθε παιχνίδι αποτελείται από τέσσερις γύρους. Οι δύο διαγωνιζόμενοι διαλέγουν τη θεματολογία των γύρων και απαντούν στις ίδιες 16 ερωτήσεις. Αυτός που θα απαντήσει σωστά στις περισσότερες ερωτήσεις είναι φυσικά και ο νικητής. Διαθέτει το δικό του ranking, ενώ μπορείς να δημιουργήσεις λίστα φίλων με τους οποίους μπορείς να μιλήσεις κιόλας από το ενσωματωμένο chat!


Για να πετύχει όμως ένα τέτοιο παιχνίδι θα πρέπει να διαθέτει μεγάλη γκάμα ερωτήσεων, αλλά και πολλούς χρήστες για να μπορείς να παίξεις με κάποιον όλες τις ώρες. Οι 15.000 ερωτήσεις λοιπόν και οι 80.000 χρήστες που το έχουν ήδη χρησιμοποιήσει αποτελούν εγγύηση και μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε, καθώς όσο το έχουμε παίξει μέχρι τώρα δε μείναμε ποτέ μόνοι, ούτε βαρεθήκαμε.

Είναι μάλλον το καλύτερο ελληνικό quiz game και είναι σίγουρα μια must have εφαρμογή για το κινητό μας. Θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store με διαφημίσεις.

Σχόλια

  1. Eίναι το καλύτερο παιχνίδι όντως, στο οποίο όμως όλως τυχαίως κοπελίτσες γνωρίζουν τις απαντήσεις σε όλες τις αθλητικές ερωτήσεις και γενικώς νομίζεις ότι παίζεις με συντάκτες της Πάπυρος Larousse Britannica... Nα είναι καλά το Google Search δυστυχώς, καθότι ο κάθε παίκτης παίζει ξεχωριστά και έχει αρκετό χρόνο ώστε να googlάρει τις απαντήσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όντως είναι ωραίο παιχνίδι, εθιστικό και έχει πολύ κόσμο. Στις επόμενες αναβαθμίσεις θα έχει και score σε παιχνίδια που παίζεις με φίλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολυ δυσκολο να προλαβεις να τις γκουγκλαρεις φιλε μου τις ερωτησεις.... θελει πολυ ταχυτητα και σωστο search και γρηγορο υπολογιστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψή σου ή κάνε την ερώτησή σου ελεύθερα, ακολουθώντας όμως τους στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας.

Δείτε επίσης...

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter