Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου 2014

Amaze File Manager: Ένας ελαφρύς και πλήρης διαχειριστής αρχείων με material design


Όταν λέμε file manager στο Android ο πρώτος που μας έρχεται στο μυαλό είναι σίγουρα ο ES File Explorer, ο οποίος είναι απλά ο καλύτερος. Το πρόβλημα όμως με τον ES είναι ότι διαθέτει τόσα πολλά χαρακτηριστικά που έχει γίνει ιδιαίτερα πολύπλοκος, ενώ το γραφικό του περιβάλλον δεν το λες και σύγχρονο. Αν λοιπόν ψήνεστε για μια αλλαγή ο Amaze File Manager είναι ίσως η καλύτερη επιλογή, καθώς διαθέτει όλα όσα χρειαζόμαστε και με Android 5.0 UI!

Με τον Amaze μπορούμε να κάνουμε λοιπόν όλα τα βασικά όπως αντιγραφή, αποκοπή και διαγραφή αρχείων, από και προς όποιον φάκελο θέλουμε. Έχει τη δυνατότητα να μας ανοίξει τους φακέλους σε καρτέλες για να μεταφέρουμε με ευκολία τα αρχεία μας από τον ένα στον άλλο, ενώ διαθέτει και ενσωματωμένο συμπιεστή αρχείων. Μας δίνει τη δυνατότητα επίσης να αναζητήσουμε αρχεία και κρατάει ιστορικό από τα τελευταία που έχουμε χρησιμοποιήσει, ενώ για τους power user διαθέτει και root δυνατότητες αφού μας επιτρέπει να αποθηκεύσουμε και να διαγράψουμε εφαρμογές χρήστη και συστήματος (θα χρειαστεί και το Busybox).

Εκτός από τα χαρακτηριστικά όμως που θα εξυπηρετήσουν το 99% της καθημερινής μας χρήσης, ο Amaze έχει και το νέο material design γραφικό περιβάλλον που τον κάνει να μοιάζει σαν Google εφαρμογή. Προσθέστε στα παραπάνω το μικρό του μέγεθος και την πολύ "ελαφριά" συμπεριφορά του και έχετε τον καλύτερο βασικό file manager στο Android.

Θα τον βρείτε δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις στο Play Store.

0 στο: "Amaze File Manager: Ένας ελαφρύς και πλήρης διαχειριστής αρχείων με material design"