Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2014

Μετατρέψτε το κινητό σας σε μίνι κινηματογράφο με το πάμφθηνο smartphone projector


Για όσους έχουν ενθουσιαστεί με το Google Cardboard, την κατασκευή από χαρτόνι η οποία μετατρέπει το κινητό μας σε σύστημα VR με μόνο 5 δολάρια (η ιδέα της Samsung κοστίζει 200 δολάρια!), θα χαρούν να μάθουν ότι στην Αμερική κυκλοφορεί και κάτι αντίστοιχο που σκοπό έχει να κάνει τη συσκευή μας μίνι κινηματογράφο!

Ο λόγος για το Smartphone Projector, μία κατασκευή η οποία μπορεί να προβάλει την οθόνη του κινητού μας στον τοίχο σε μέγεθος 30 ιντσών, επιτρέποντάς μας να δούμε βίντεο όπως ακριβώς και στον κινηματογράφο. Είναι φτιαγμένο από ένα κομμάτι χαρτόνι το οποίο συναρμολογούμε μόνοι μας και από έναν μεγεθυντικό φακό που αναλαμβάνει να προβάλει την οθόνη του κινητού μας στην επιφάνεια που θέλουμε.


Αφού το συναρμολογήσουμε αρκεί να βάλουμε στη συσκευή μας το βίντεο που θέλουμε δούμε και να την τοποθετούμε στο συρτάρι που βρίσκεται στο πίσω μέρος του projector. Θα χρειαστεί να έχουμε τελείως σβηστά τα φώτα στο δωμάτιο, ενώ αν χρησιμοποιούμε συσκευές που η μέγιστη φωτεινότητά τους δεν είναι αρκετή, τότε θα έχουμε πρόβλημα με τη θέαση.

Παρ' όλα αυτά είναι ένα ωραίο δώρο για τη γιορτή ενός φίλου μας και μπορεί να γίνει ο απαραίτητος σύντροφός στις εξορμήσεις μας. Κοστίζει 26,50€ και μπορείτε να το βρείτε εδώ.

10 στο: "Μετατρέψτε το κινητό σας σε μίνι κινηματογράφο με το πάμφθηνο smartphone projector"