Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2014

Ενώστε ξανά το Facebook με το Messenger στο Android με τη βοήθεια του Facebook Chat Re-Enabler!


Η εφαρμογή του Facebook είναι ίσως η πιο άθλια εφαρμογή γνωστής υπηρεσίας στο Android, καθώς πέρα από το πλήθος των αδειών που χρειάζεται καταναλώνει πολλή μπαταρία και χρησιμοποιεί μεγάλο μέρος της RAM. Πρόσφατα το Facebook αποφάσισε να την ελαφρύνει λιγάκι ξεχωρίζοντας το Facebook από το Messenger, κάτι που δεν άρεσε σε πολλούς, αλλά υπάρχει πλέον τρόπος να τα έχουμε ξανά σε μία εφαρμογή.

Το Facebook Chat Re-Enabler είναι κάτι που δημιουργήθηκε στο XDA-Developers για αυτόν ακριβώς το σκοπό. Ενεργοποιεί και πάλι το chat στην εφαρμογή του Facebook χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσουμε ξεχωριστά το Messenger. Λειτουργεί σε όλες τις συσκευές με Android 2.3+ και έχει δοκιμαστεί στην έκδοση 20.0.0.25.15, οπότε λογικά λειτουργεί σε όλες τις προηγούμενες. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε για να το χρησιμοποιήσουμε είναι να απεγκαταστήσουμε το Facebook Messenger και να εγκαταστήσουμε το Chat Enabler από εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες και αναβαθμίσεις μπορείτε να βρείτε στο νήμα του στο XDA, ευτυχώς δηλαδή που υπάρχει και αυτό και μας λύνει τέτοιου είδους καθημερινά προβλήματα

13 στο: "Ενώστε ξανά το Facebook με το Messenger στο Android με τη βοήθεια του Facebook Chat Re-Enabler!"