Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2014

e-food.gr delivery: Απαραίτητη εφαρμογή για όσους παραγγέλνουν συχνά απ' έξω


Ένα από τα πιο βαρετά πράγματα στη ζωή είναι η κλήση στο σουβλατζίδικο της γειτονιάς για το (σχεδόν) καθημερινό delivery. Προσωπικά είμαι πάντα αναποφάσιστος, η κοπέλα που παίρνει την παραγγελία συνήθως βιάζεται και αν έχω κανένα φίλο στο σπίτι με ιδιαίτερες προτιμήσεις, άντε να εξηγήσω τι ακριβώς θέλει. Δοκίμασα λοιπόν την εφαρμογή του e-food.gr, θέλοντας να δω αν όντως μπορεί να με απαλλάξει από όλα τα παραπάνω και αν μπορεί να κάνει αυτό που υπόσχεται δηλαδή την αυτόματη παραγγελία μέσω Android, χωρίς τηλεφώνημα τηλέφωνο. Και τα κατάφερα!

Με μία απλή εγγραφή η οποία είναι απαραίτητη για να μη βάζουμε κάθε φορά τη διεύθυνσή μας, έχουμε στα χέρια μας τους καταλόγους 2000 καταστημάτων σε 40 πόλεις. Αυτό είναι βέβαια το ατού αλλά και η αχίλλειος πτέρνα της υπηρεσίας, καθώς αν και η βάση είναι αρκετά μεγάλη, δεν έχει σίγουρα όλα τα καταστήματα από τα οποία ψωνίζουμε. Μπορούμε λοιπόν να δούμε τους καταλόγους, να βάλουμε στο καλάθι ότι θέλουμε και να αφήσουμε σημειώσεις για την παραγγελία μας, όπως για παράδειγμα "όχι balsamico στη σαλάτα παρακαλώ". Στο τέλος εμφανίζεται πάντα το ποσό που πρέπει να πληρώσουμε αλλά και ο απαιτούμενος χρόνος για να έρθει η παραγγελία, η οποία επιβεβαιώνεται ότι ελήφθη από το κατάστημα εκείνη τη στιγμή!

Πέρα από το βασικό κομμάτι της παραγγελίας, η εφαρμογή μας προσφέρει επίσης τη δυνατότητα να αποθηκεύσουμε τα αγαπημένα μας πιάτα από κάθε κατάστημα για να μην τα ψάχνουμε στο μέλλον, να αξιολογήσουμε την υπηρεσία του κάθε καταστήματος και όλα αυτά φυσικά χωρίς έξτρα χρέωση για εμάς. Έτσι λοιπόν μπορούμε με την ησυχία μας να δούμε τον κατάλογο πολλών καταστημάτων και να κάνουμε την παραγγελία, εύκολα, γρήγορα και χωρίς το βαρετό και πολλές φορές αγχωτικό τηλεφώνημα.

Θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store.

1 στο: "e-food.gr delivery: Απαραίτητη εφαρμογή για όσους παραγγέλνουν συχνά απ' έξω"