Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2014

Η Motorola επαναφέρει τη σειρά 'Droid' με το εξαιρετικό Droid Turbo προσφέροντας δύο ημέρες αυτονομίας!


Ένα από τα πρώτα Android τηλέφωνα που κυκλοφόρησαν στην Αμερική ήταν το Motorola Droid και αποτελεί ίσως τη μεγαλύτερη επιτυχία πωλήσεων Android συσκευής στη χώρα του hamburger. Η Motorola λοιπόν επανέρχεται φέτος με το Droid Turbo, μία συσκευή που είναι "Turbo" όνομα και πράγμα.

Χαρακτηριστικά

  • Επεξεργαστής: Τετραπύρηνος Qualcomm Snapdragon 805 @ 2.7GHz
  • Μνήμη: 3GB RAM - 32GB αποθήκευση
  • Οθόνη: 5.2" @ 2560 x 1440p (565ppi)
  • Κάμερα: Πίσω 21MP με διπλό LED flash και 4K video
  • Μπαταρία: 3900mAh
  • Λειτουργικό σύστημα: Android

Πραγματικά δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις με το Droid Turbo, καθώς είναι ότι πιο πλήρες έχουμε δει μέχρι στιγμής. Τελευταίας γενιάς επεξεργαστής, άπλετη RAM και αποθηκευτικός χώρος, οθόνη QuadHD (όπως του LG G3) σε καλό μέγεθος, κάμερα στα 21MP (όπως του Sony Xperia Z3) και το καλύτερο από όλα... μπαταρία που φθάνει τις 48 ώρες λειτουργίας χωρίς φόρτιση!

Η σειρά "Droid" ακολουθεί διαφορετικό design από τα "Moto" που τόσο έχουμε λατρέψει στην Ευρώπη, κάτι που μπορεί να είναι και κακό, για παράδειγμα διαθέτει capacitive πλήκτρα στο κάτω μέρος και όχι on-screen όπως τα Moto. Πιθανότατα δε θα κυκλοφορήσει εκτός των ΗΠΑ, καθώς φαίνεται ότι έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για το δίκτυο της Verizon, αλλά θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε την τιμή του για να το συγκρίνουμε με τις μέχρι τώρα ναυαρχίδες που έχουμε στα τοπικά καταστήματα.

Θα ανακοινωθεί στις 28 Οκτωβρίου, μέρα την οποία μπορεί να γιορτάζουμε το "ΟΧΙ" αλλά εμείς λέμε "ΝΑΙ" στο Droid Turbo.

6 στο: "Η Motorola επαναφέρει τη σειρά 'Droid' με το εξαιρετικό Droid Turbo προσφέροντας δύο ημέρες αυτονομίας!"