Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014

Google Play Store: Νέα πολιτική επιστροφής χρημάτων εντός δύο ωρών από την αγορά εφαρμογών


Ένας μεγάλος πονοκέφαλος για πολλούς πελάτες του Play Store μόλις έλαβε τέλος, καθώς η Google αποφάσισε επιτέλους να αυξήσει το χρονικό όριο της επιστροφής χρημάτων για τις αγορές παιχνιδιών και εφαρμογών στις δύο ώρες.

Πρόκειται για ένα χρόνιο αίτημα των χρηστών οι οποίοι σε πολλές περιπτώσεις δεν προλάβαιναν να δοκιμάσουν μία επί πληρωμή εφαρμογή σε 15 λεπτά που ήταν το προηγούμενο όριο. Σκεφτείτε για παράδειγμα τα παιχνίδια της Gameloft για τα οποία πρέπει πολλές φορές να κατεβάσεις έως και 3GB αρχείων για να τα παίξεις, κάτι που φυσικά δε γίνεται σε ένα τέταρτο.

Έτσι οι δύο ώρες δεν είναι απλά πολύς χρόνος για να δοκιμάσεις άνετα μια εφαρμογή αλλά σε πολλές περιπτώσεις μπορείς να απολαύσεις και να τερματίσεις ένα παιχνίδι, για το οποίο αργότερα θα πάρεις τα χρήματά σου πίσω! Αυτό φυσικά ισχύει για τις επί πληρωμή εφαρμογές και όχι για τις δωρεάν που διαθέτουν πληρωμές στο εσωτερικό τους.

Βλέπουμε λοιπόν ότι μετά τα gift card, το Google Play γίνεται ακόμη πιο φιλικό προς εμάς. Καλές αγορές (και επιστροφές)!

0 στο: "Google Play Store: Νέα πολιτική επιστροφής χρημάτων εντός δύο ωρών από την αγορά εφαρμογών"