Event Flow Calendar: Χαλαρά το ομορφότερο widget ημερολογίου στο Android


Το Android διαθέτει ένα και μοναδικό χαρακτηριστικό που του ανήκει και αυτό δεν είναι άλλο από τα widget. Αυτά τα παρεξηγημένα από πολλούς "παράθυρα πληροφορίας" είναι ιδιαίτερα χρήσιμα και συμπληρώνουν με τον τρόπο τους τη συνολική εμπειρία χρήσης μιας Android συσκευής, ασχέτως αν αυτή πρόκειται για smartphone, tablet ή smartwatch.

Φεύγοντας κάποτε από τις συσκευές της HTC, αποχαιρέτησα και το μοναδικό widget ημερολογίου που με βόλευε, αλλά με τη βοήθεια των φίλων μου βρήκα και πάλι τη χαρά μου με το Event Flow Calendar. Είναι πραγματικά το ομορφότερο widget που έχω χρησιμοποιήσει στο Android, με τη διάφανη έκδοση να δένει τέλεια με το φόντο κάνοντάς το να φαίνεται ως μέρος του συστήματος. Διαθέτει διάφορες παραλλαγές με τις σημαντικότερες να είναι η προβολή μήνα και η προβολή ατζέντας, με τα ημερολόγια να ξεχωρίζουν εύκολα με χρωματισμούς, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να βλέπουμε και τον καιρό της κάθε ημέρας.


Δε βαραίνει το σύστημα καθώς είναι απλά ένα widget που "ακούει" το Ημερολόγιο Google και είναι σίγουρα πολύ πιο ωραίο και πολύ πιο εξυπηρετικό από το προεγκατεστημένο. Θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store, ενώ αν το αναβαθμίσετε στην Premium έκδοση μπορείτε να επεξεργαστείτε χρωματισμούς, γραμματοσειρές και άλλα.

Σχόλια

  1. Πολύ καλό γιατί έχω κάνει επιστροφή χρημάτων αλλά τώρα θα το κάνω πιο ήρεμα χωρίς άγχος15 λεπτών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή ο γιατρός μας γράφει επιδεκτικά, σύμφωνα με μια πρώτη έρευνα διαπίστωσα ότι πρέπει να έχεις Google Wallet, δηλαδή πιστωτική χρεωμένη στη google (visa, χρεωστική, etc)... Δεν έβγαλα άκρη όμως με τις Google Play cards

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μόνο widget που έχω στην οθόνη. Πανέμορφο, λειτουργικό και πολύ παραμετροποιήσιμο. Δεν χάνω ποτέ τα ραντεβού μου (εγώ το έχω σε agenda mode). Χρειάστηκα λίγα λεπτά για να πειστω και για την Premium έκδοση . Αξίζει και με το παραπάνω τα χρήματά της μιας και παρόμοια δεν θα βρείτε στο play store

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. έχω δοκιμάσει πολλά. Κανένα δεν παίζει την εικόνα του συμβάντως. Τότε γιατί υπάρχει αυτή η επιλογή στο ημερολόγιο δεν μπορω να το καταλάβω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτή η επιλογή είναι για βιντεοκληση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δε νομίζω Θανάση, άλλη υπηρεσία το Google Play και άλλη το Hangouts.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Έλα ρε γκρίνια. Διάβασε παραπάνω τι ωραία που τα λέω στο φιλαράκι σου. Ντροπή του Android που σε έμαθε ο iPhone-ακιας να χρησιμοποιείς Hangouts... ουστ. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βάζοντας credit μέσω GPlay cards (έτσι δε λέγονται;) δεν θα μπορώ μέσω hangouts να κάνω κλήση? αυτό ήθελα να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι Google Play gift cards γεμίζουν το Google Wallet?? Αυτή είναι η σωστή ερώτηση. Γιατί στο Google voice θέλει credits από Google Wallet και κάποιοι δεν είναι διατεθειμένοι να βάλουν πιστωτική στο Google Wallet.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το κατάλαβα και νομίζω ότι δε γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν δώσει πακέτα μηνιαία όπως το skype τότε θα είναι πολύ καλή επιλογή. Είναι ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε χρήστη. Πχ εγω που μιλάω με κινητά Σουηδίας με συμφέρει το μηνιαίο πακέτο του skype με 1.71 ευρω /60 λεπτά δηλαδή 2,9 cents/λεπτό παρά τα 3,7cents/λεπτό που έχει το google voice. Επίσης δεν διευκρινίστηκε αν στα 10 ευρώ που βάζουμε έχει ΦΠΑ 23% και στην ουσία χρεωνόμαστε 12,3 ευρώ επομένως αυτομάτως από τα 3,7cents/λεπτό πάμε στα 4,5cents/λεπτό αρκετά πιο ακριβό από τα 2.9 cents/λεπτό του skype.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. πρεπει να δοκιμασετε και το touch calendar. Στην αρχικη του εικονα σου δειχνει ολα τα events, οχι μονο μια μπαρα οπως το συγκεκριμενο. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Πες την άποψή σου ή κάνε την ερώτησή σου ελεύθερα, ακολουθώντας όμως τους στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας.

Δείτε επίσης...

Φεύγω από την Google (μέρος 15) | ''Ξηλώνουμε'' τα Google apps από το Android

Android | Γιατί δε θα αγόραζα ποτέ smartphone της OnePlus

Ιδιωτικό απόρρητο | Το αφελές επιχείρημα του ''Δεν έχω τίποτα να κρύψω''

Docker (μέρος 7) | Στήνουμε έναν reverse proxy για τα container μας με το Traefik

Μάθε παιδί μου Linux (μέρος 11) | Δίσκοι, κατατμήσεις και σύστημα αρχείων (filesystem)

Ubuntu Touch 2020 review | Μια πραγματική mobile GNU/Linux διανομή έτοιμη για καθημερινή χρήση

Docker (μέρος 1) | Τι είναι και πώς το εγκαθιστούμε στον υπολογιστή μας;

Android | Περιόρισε την παρακολούθηση των εφαρμογών και κόψε τις διαφημίσεις με το TrackerControl

Android | Βάλε στην ''απομόνωση'' τις εφαρμογές που δεν εμπιστεύεσαι με το Shelter

Απόρρητο | ''Μπερδεύουμε'' τον αλγόριθμο Google και Facebook με ψεύτικες πληροφορίες