Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014

Event Flow Calendar: Χαλαρά το ομορφότερο widget ημερολογίου στο Android


Το Android διαθέτει ένα και μοναδικό χαρακτηριστικό που του ανήκει και αυτό δεν είναι άλλο από τα widget. Αυτά τα παρεξηγημένα από πολλούς "παράθυρα πληροφορίας" είναι ιδιαίτερα χρήσιμα και συμπληρώνουν με τον τρόπο τους τη συνολική εμπειρία χρήσης μιας Android συσκευής, ασχέτως αν αυτή πρόκειται για smartphone, tablet ή smartwatch.

Φεύγοντας κάποτε από τις συσκευές της HTC, αποχαιρέτησα και το μοναδικό widget ημερολογίου που με βόλευε, αλλά με τη βοήθεια των φίλων μου βρήκα και πάλι τη χαρά μου με το Event Flow Calendar. Είναι πραγματικά το ομορφότερο widget που έχω χρησιμοποιήσει στο Android, με τη διάφανη έκδοση να δένει τέλεια με το φόντο κάνοντάς το να φαίνεται ως μέρος του συστήματος. Διαθέτει διάφορες παραλλαγές με τις σημαντικότερες να είναι η προβολή μήνα και η προβολή ατζέντας, με τα ημερολόγια να ξεχωρίζουν εύκολα με χρωματισμούς, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να βλέπουμε και τον καιρό της κάθε ημέρας.


Δε βαραίνει το σύστημα καθώς είναι απλά ένα widget που "ακούει" το Ημερολόγιο Google και είναι σίγουρα πολύ πιο ωραίο και πολύ πιο εξυπηρετικό από το προεγκατεστημένο. Θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store, ενώ αν το αναβαθμίσετε στην Premium έκδοση μπορείτε να επεξεργαστείτε χρωματισμούς, γραμματοσειρές και άλλα.

13 στο: "Event Flow Calendar: Χαλαρά το ομορφότερο widget ημερολογίου στο Android"