Τετάρτη, 13 Αυγούστου 2014

Wear Camera Remote: Ελέξτε την κάμερα του smartphone και δείτε ζωντανά τη λήψη μέσα από το Android Wear ρολόι σας


Τα Android Wear ρολόγια εξελίσσονται σιγά σιγά σε gadget που βλέπαμε μικροί στον Αστυνόμο Σαΐνη (Inspector Gadget στα αγγλικά) και καθημερινά εμφανίζονται εφαρμογές που μας τον υπενθυμίζουν όλο και περισσότερο. Ποιος έχει ξεχάσει το ρολόι της Penny με το οποίο επικοινωνούσε με το σκύλο της τον Brain και μάλιστα με εικόνα;

Την επικοινωνία τη θεωρούμε πλέον δεδομένη και σιγά σιγά γίνονται τα πρώτα βήματα για την "εικόνα" με το Wear Camera Remote να είναι η πρώτη εφαρμογή η οποία μπορεί να μετατρέψει το κινητό μας σε συσκευή παρακολούθησης. Αυτό που μας προσφέρει είναι η ζωντανή προβολή της λήψης της κάμερας του smartphone μας, απευθείας στο ρολόι. Μπορούμε δηλαδή να αφήσουμε το κινητό μας πάνω από την κατσαρόλα που βράζει, από το μωρό που κοιμάται και να βλέπουμε την εικόνα στο ρολόι μας, ενώ μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και ως χειριστήριο για να βγάζουμε φωτογραφίες απομακρυσμένα.


Η όλη επικοινωνία γίνεται μέσω Bluetooth και αν το ρολόι μας είχε διάρκεια ζωής μία ημέρα με μία φόρτιση, τώρα θα χρειάζεται πολύ πιο σύντομα. Είναι όμως μια πολύ έξυπνη ιδέα για παρακολούθηση εσωτερικών χώρων από την άκρη του χεριού μας. Θα το βρείτε δωρεάν στο Play Store.

0 στο: "Wear Camera Remote: Ελέξτε την κάμερα του smartphone και δείτε ζωντανά τη λήψη μέσα από το Android Wear ρολόι σας"